Carmen Harra intervine în scandalul dintre Simona Trașcă și George Pepa: „Ar trebui o evaluare psihologică. Nu se va opri”

Carmen Harra intervine în scandalul dintre Simona Trașcă și George Pepa. Clarvăzătoarea a comentat situația în care se află fosta asistentă TV, după ce bărbatului i s-a ridicat restricția de a se apropia de ea,și spune că nu crede în varianta lui, chiar dacă a declarat că o va lăsa în pace pe blondină.

28 mart. 2024, 15:37
Carmen Harra intervine în scandalul dintre Simona Trașcă și George Pepa: „Ar trebui o evaluare psihologică. Nu se va opri”
Carmen Harra intervine în scandalul dintre Simona Trașcă și George Pepa

Carmen Harra intervine în scandalul dintre Simona Trașcă și George Pepa. Blondina nu crede în vorbele celui care a hărțuit-o, că o va lăsa în pace. „Sper să se țină de cuvânt. Dacă mă juram eu, având în vedere că eu sunt cu biserica, știm că nu mă jur fals. El nu prea le are cu biserica. Nu știu cât o să respecte ce a zis. S-a contrazis. A zis că mă lasă, că speră.

Trebuie să se liniștească, să își vadă de viața lui. Nu avem nimic de împărțit. Vreau să îi transmit să se liniștească și să uite de mine. I-am spus asta mereu. Eu nu sunt tocmai liniștit acum că el nu mai are control judiciar.„, a declarat Simona Trașcă.

Citește și: Carmen Harra, previziune sumbră despre Kate Middleton: „Cancerul este progresiv…”. Ce spune de divorţul de Prinţul William

Carmen Harra intervine în scandalul dintre Simona Trașcă și George Pepa

Clarvăzătoarea susține că este o situație delicată, mult mai gravă decât pare și crede că bărbatul are probleme. „Oamenii care procedează în felul ăsta au probleme mentale. Și, în primul rând, ar trebui tratați psihic, puși sub observație, pentru că pot deveni periculoși. Nu controlează reacțiile lor, de asta nu este sigur că se poate opri, chiar dacă se duce la biserică, chiar dacă își recunoaște vina, chiar dacă îl caută pe Dumnezeu.

Pericolul ca un om care are o maladie mentală să acționeze în continuare așa este foarte mare, așa că, mare grijă. Ar trebui probabil ca autoritățile să intervină și ar trebui probabil o evaluare psihologică. Nu se va opri”, a declarat Carmen Harra, la Antena Stars.