Carmen Harra, previziune sumbră despre Kate Middleton: „Cancerul este progresiv…”. Ce spune de divorţul de Prinţul William

Carmen Harra a vorbit despre situația dificilă din Familia Regală, care pare să nu se mai remedieze. Vedeta a explicat că lucrurile nu merg tocmai bine între Prințul William și Kate Middleton, dar i-a asigurat pe fanii ei că aceștia nu vor divorța niciodată, având în vedere că sunt atât de faimoși.

26 mart. 2024, 09:23
Carmen Harra, previziune sumbră despre Kate Middleton: „Cancerul este progresiv…”. Ce spune de divorţul de Prinţul William

Carmen Harra a vorbit despre boala lui Kate Middleton. Clarvăzătoarea este de părere că boala este una progresivă, de care nu va scăpa atât de ușor. Totuși, consideră că este o femeie puternică, ce va lupta cu toate armele ei și va reuși să treacă și peste această problemă.

Prințesa de Wales a fost diagnosticată cu o formă de cancer și, în urmă cu câteva zile, a vorbit public despre situația medicală pe care o înfruntă. Doctorul în psihologie și hipnoterapie clinică a susținut că boala ar fi progresivă și că Middleton nu va scăpa ușor de ea.

Carmen Harra, previziuni cutremurătoare după ce Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer: „Sunt șanse ca anul ăsta să ajungă William la tron”
Carmen Harra a susținut, în propria emisiune online, că boala lui Kate Middleton ar fi una progresivă. Practic, susține că se va înfrunta mult timp cu ea. Cu toate acestea, chiar dacă are o situație medicală dificilă, familia va rămâne unită. Carmen Harra a susținut că Prințul William și Kate Middleton ar fi fost deja divorțați, dacă cei doi „ar fi fost oameni de rând”. Pentru că formează un cuplu celebru, cei doi nu au în plan să divorțeze. Mai mult decât atât, a susținut că cei doi au o legătură karmică, având cifra destinului 2.

„În momentul în care între doi oameni a apărut o ruptură, o trădare, e tot un fel de divorţ. Foarte greu se reconstruieşte relaţia. Oamenii cu funcţii importante nu renunţă aşa uşor, dacă ar fi fost oameni de rând, Kate şi William ar fi divorţat. La ei e mai greu, dar iată că un divorţ nu poate însemna doar o hârtie la notar.

Prof. Dr. Irinel Popescu: Cine are așa ceva, în mod cert, va dezvolta un cancer. Explicații după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer

Lovitura luată de Kate este dramatică! Cancerul ei, în intuiţia mea, este destul de progresiv! Îi doresc să se recupereze pentru că are trei copii, a intrat într-o familie grea. Ea are o legătură karmică cu William, ei doi nu întâmplător s-au cunoscut, au cifra 2 în destin”, a spus Carmen Harra.

Prințesa de Wales nu ar avea un „cod de viață favorabil”

Carmen Harra a mai precizat despre Kate Middleton că nu ar avea un „cod de viață favorabil”. Totuși, Prințesa de Wales are șanse să traverseze încercarea care i-a ieșit în cale. Revenind la viața de cuplu, doctorul în psihologie susține că ea și Prințul William s-au mai întânit într-o altă viață. Totodată, Carmen Harra a precizat că povestea lor de iubire va dăinui mult timp de acum înainte.

Ce este chimioterapia preventivă, tratamentul pe care Kate Middleton îl urmează după ce a fost diagnosticată cu cancer

„Codul ei de viaţă nu o ajută foarte mult, dar există posibilitatea să treacă peste aceaste încercare. Îi doresc din inimă să fie bine. A făcut o intervenţie chirurgicală majoră, nu avem coordonatele problemei, dar este un suflet bun. Ea s-a născut o fată simplă, dar s-a născut să ajungă aici. Ea şi William s-au mai întâlnit într-o altă viaţă”, a mai spus Carmen Harra.
A mai făcut o previziune, de data aceasta asupra tronului Marii Britanii. „La Meghan şi Harry este aceeaşi poveste! Este o dublă legătura karmică la ei. Eu anticipez că regalitatea se încheie după moartea Reginei Elisabeta. William va fi ultimul monarh, acest sistem se va încheia odată cu el”, a mai precizat doctorul în psihologie.