Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic. A făcut totul public: „Nu este încă timpul să ne părăsești”

Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic. În acest moment, celebrul actor se află internat în spital, în București. Are o situație medicală delicată și este necesar să se afle sub stricta supraveghere a medicilor. Între timp, în spațiul public au apărut mesaje și fotografii cu marele actor, iar printre cei care au transmis un mesaj emoționant se află prezicătoarea.
Alina Costache
09 mai 2024, 14:15
Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic. A făcut totul public:
Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic

Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic. Actorul a fost transferat joi, la Spitalul Foişor din Bucureşti, pentru o intervenţie ortopedică, absolut necesară pentru îndepărtarea sursei de infecţie. Intervenţia nu este lipsită de riscuri, având în vedere situaţia sa medicală.

Citește și: Medeea Marinescu, prima reacție după ce a aflat starea lui Florin Piersic: „Familia își dorește discreție”

Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic

Carmen Harra a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale după ce Florin Piersic a ajuns în stare gravă în spital. Pe lângă urarea făcută, a încărcat și o fotografie alături de marele actor, veche de peste trei decenii. La momentul acela, se aflau amândoi la New York.

Acum peste 32 de ani la New York! Nu este încă timpul să ne părăsești. Te iubim regele teatrului și filmului românesc!❤️❤️❤️❤️”, este mesajul notat de Carmen Harra.

Mihai Mitoșeru, îngrijorat de starea lui Florin Piersic

Cei doi au o relație cu totul și cu totul specială, asta pentru că actorul a fost naș de cununie atunci când Camelia Mitoșeru s-a căsătorit cu tatăl vitreg al fiului ei.

Florin Piersic a fost dintotdeauna apropiat de mine și de familia mea. El este nașul mamei mele, de fapt al părinților mei. Maestrul a fost părintele spiritual atunci când mama s-a recăsătorit cu tatăl meu vitreg. Toată lumea știe că s-au cunoscut în turneele de teatru făcute împreună și au dezvoltat o prietenie extraordinară.

De aceea, el a fost și cel care s-a oferit sa le fie naș. Un lucru pe care oamenii nu îl cunosc este acela că eu am intrat la Facultatea de Teatru și film cu o poezie pe care mi-a dat-o el. Era, este și va fi singurul om din România care te poate ține ore întregi de vorba, să îl asculți pe scenă și dincolo de ea, cu orele, cu zilele, și nu te plictisești.

Acum și eu și mama stăm cu sufletul la gură, ne rugăm pentru el, să îi dea Dumnezeu sănătate. A însemnat foarte mult pentru noi și încă înseamnă, sunt sigur că se va face bine curând. Este un om extraordinar.”, a declarat Mihai Mitoșeru.

Spynews
Ce a publicat Adriana de la Mireasa sezonul 9 în mediul online, după ce a ieșit din competiție. Ce spune despre momentele din emisiune: "Răutățile..." / FOTO
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Leacul natural care trebuie consumat neapărat în această vară. Lidia Fecioru spune că poate salva vieți și că are beneficii uimitoare
Capital.ro
Anunț pentru românii care au APARTAMENTE VECHI. Toți trebuie să știe
Playtech.ro
ȘOC! Babs și Ema Uta, show incendiar în ținute minuscule. Au înnebunit internetul cu dansurile lor
DailyBusiness
Cele mai bune oferte la Lidl! Toate produsele preferate ale românilor sunt la reducere!
Adevarul
Armata Română pierde sute de militari lunar. Cum pot fi opriți soldații să părăsească sistemul
Spynews
Când va naște Ana Baniciu! Artista așteaptă primul ei bebeluș în orice moment: ”Mai sunt...” / FOTO
Spynews
Cum arată verighetele alese de Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Cei doi actori s-au căsătorit ieri / FOTO
Evz.ro
Spargeți un produs la supermarket. Sunteți obligați să-l plătiți
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
wowbiz.ro
Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în miez de noapte! În ce stare se află
Cancan.ro
Antonia i-a lăsat pe toți fără cuvinte! Vedeta s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea, după ce s-a plâns că e „grăsuță”
Playsport.ro
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
kanald.ro
Scandal uriaș în Familia Regală! Cum a reacționat regele Felipe al Spaniei, când a aflat că este înșelat de soția lui, regina Letizia! Majestatea sa ar fi fost devastat
Capital.ro
UNGARIA se zdruncină din temelii. Se pregătește opțiunea NUCLEARĂ
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
stirilekanald.ro
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'