Carmen Harra, predicţie pentru Ilie Năstase: „Nu vreau să se supere pe mine”

Carmen Harra, predicţie pentru Ilie Năstase, după ce acesta şi-a bătut soţia, pe Ioana. Celebra prezicătoare a anticipat faptul că Ioana și Ilie Năstase se vor despărți. Mai mult decât atât, spune despre fostul tenismen ca va rămâne singur într-un final.

11 ian. 2021, 17:46
Carmen Harra, predicţie pentru Ilie Năstase: „Nu vreau să se supere pe mine”
Carmen Harra, predicţie pentru Ilie Năstase

Carmen Harra, predicţie pentru Ilie Năstase ”Eu i-am anticipat și nu vreau să se supere pe mine. Eu spun ceea ce cred că se întâmplă. Eu zic că el rămâne singur în final, pentru că a eșuat în nenumărate relații din cauza temperamentului lui. Și la el, inabilitatea asta de a se atașa cu tot sufletul lui se rupe foarte repede și este mereu însigurat, este mult prea independent în relație și ea avut nevoie de afecțiune.

Citeşte şi: Carmen Harra, predicţii despre 2021. „Nenorocirea e că vin alte lucruri pentru care ar trebui să ne pregătim”

Carmen Harra, predicţie pentru Ilie Năstase

Relația a suferit o fricțiunie foarte puternică și depinde de ea dacă poate să ierte, dacă poate să meargă înainte și cât poate să meargă înainte este doar un timp limitat în viitor”, a declarat Carmen Harra la Antena Stars.

Carmen Harra, despre anul 2021

Prezicătoarea este de părere că viața se poate transforma într-un adevărat coșmar, dacă continuăm să atragem doar negativitate în jurul nostru.

Citeşte şi: Carmen Harra face previziuni pesimiste. Cât va dura pandemia de covid-19

Lumea în care trăim este reflecția minții noastre. Tot ce proectăm în univers devine realitatea noastră fizică. Este foarte important să știm că tot ceea ce ni se întâmplă, ni se întâmplă din cauza legilor universale ale karmei, legilor universale ale atracției, ale manifestării.

Noi manifestăm lumea în care trăim! Este foarte important cum gândim, este foarte important ce punem în univers și să nu lăsăm niciodată emoțiile negative, gândurile de rău care ne copleșesc, suferințele de orice natură, să ne transforme viața într-un coșmar.

Iată că suntem încercați prin această pandemie să regândim, să regândim cine suntem și cum trebuie să acționăm în lumea în care trăim, pentru că, din nou, lumea în care trăim, noi o proiectăm! Este rezultatul gândurilor noastre. Nu vine din afară, totul vine din interior.

Vă rog, în fiecare zi când vă treziți dimineață, gândiți-vă la lucrurile bune pentru care trebuie să fiți recunoscători, pentru care trebuie să mulțumiți divinității! Mulțumirea de sine și mulțumirea în general este un factor de binecuvântare.

2020 este un an care dublează cifra 2 și ca număr este an 4. Este o cifră feminină și cu toții vrem să scăpăm de acest an, care este un an greu și vrem să scăpăm de anul acesta. Anul 2021 este un an cu extrem de mare potențial”, a spus Carmen Harra pe pagina sa de Facebook.


loading...