Carmen Harra, predicții cumplite pentru România în 2024: „Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul”

Carmen Harra a făcut previziuni despre anul 2024. Veştile aduse de cunoscutul parapsiholog nu sunt tocmai bune pentru ţara noastră.

02 ian. 2024, 06:58
Carmen Harra, predicții cumplite pentru România în 2024: „Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul”

Carmen Harra a făcut o serie de predicții sumbre pentru România în 2024. În emisiunea “Online Story by Cornelia Ionescu”, celebra prezicătoare a spus că anul 8, cel în care se va intra curând, este unul al mișcărilor în toate sensurile și în orice zonă de interes. Harra a prezis un cutremur de magnitudine mare în România, așa că, oamenii trebuie să fie pregătiți, la fel, vor fi multe probleme și în buzunarele tuturor.

Anul 2024, deși este Justițiar, este tulbure, în viziunea prezicătoarei, care susține că vor fi foarte multe transformări în zona politicului, socialului și al economiei mondiale, se vor schimba guverne, vor cădea capete grele ale lumii, mai ales că urmează alegeri în foarte multe țări, dar cursul istoriei va fi, în esență, unul bun.

Citeste si Carmen Harra, dezvăluiri tulburătoare despre conflictul din Israel: „Toate războaiele mondiale au început sub cifra 5”

Carmen Harra avertizează populația, că 2024 va fi un an al transformărilor, dar nu doar în sensul bun. Aceasta a spus că vor exista și fenomene naturale care ne vor da peste cap și mișcări politice care ne vor bulversa.

2024 este un an karmic, afectează economia și inflația. Ar fi bine să investim banii decât să-i ținem la ciorap. În 2024 așteptați-vă la niște schimbări care or să vă uimească. Este un an care ne șochează, ne pune pe gânduri, ne aduce în lumină lucrurile pe care trebuie să le rezolvăm. Este un an care ne aduce în față evenimente peste noapte, atenție la cutremure. Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul. Oamenii încep să se retragă în zone montane, pentru că se simt feriți. Totul este la nivel psihic și mental, din cauza stresului oamenii dezvoltă tot felul de tulburări.” , a precizat Carmen Harra, la WOWnews.

Citeşte şi

Carmen Harra, despre Anamaria Prodan şi viitorul amoros al acesteia: „Mai trebuie să aștepte. Multe răni sunt încă deschise”

Carmen Harra, previziuni 2024: „Aşa putem aduce lumina divină în mijlocul haosului. Pericolul de război este mai mare de 95%”

Carmen Harra a vorbit recent despre situația îngrijorătoare la nivel global, mai ales după ce a început un nou război în Israel.

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a lansat recent noi previziuni pentru anul 2024, care se anunţă un an karmic ce poate aduce la lumină experiențele trecutului nostru colectiv. Soluţii pentru a atrage ajutorul divinității în aceste vremuri tulburi.

Potrivit lui Carmen Harra, anul 2024 poate debuta sub incidența unor mai multe conflicte, mai ales că avem deja în desfășurare două războaie în Ucraina şi în Israel.

Carmen Harra a prezis războiul din Israel încă din 1999! Celebra româncă a vizualizat încă din 1999 că va avea loc un război în Orientul Mijlociu. Și a spus asta invitată fiind în cadrul unei emisiuni de la New York, „Good Day”,  pe 6 ianuarie 1999.

Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024: „O să fie un nou lider în Rusia! O să fie un nou Papă!”

„Carmen Harra a mai fost cu noi și anul trecut! Ai făcut niște predicții care s-au adeverit! Una dintre ele legată de un nou plan care s-a întâmplat! Ai prezis problemele Președintelui Clinton (…) Ce se mai întâmplă?”, a spus și a întrebat-o atunci prezentatoarea emisiunii pe Carmen Harra.
Rugăciunea, credința şi speranța într-un deznodământ mai bun, ar putea fi, potrivit lui Carmen Harra, armele noastre cele mai puternice pentru ca divinitatea să ne susţină şi să ne protejeze în acest 2024 karmic.

În lume sunt conflicte puternice care din nefericire ar putea să ducă în 2024 la un război mondial de proporții. Pericolul este extrem de mare însă să sperăm că ne protejează divinitatea și că nu se va ajunge acolo. Putem doar să ne rugăm!

Un pericol atât de mare nu a avut umanitatea de multă vreme. 2024 este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului și de obicei conceptul ăsta karmic se referă la a se repetă anumite experiențe de-a lungul timpului și războiul s-a creat undeva în Orientul Mijlociu, cu foarte multă vreme în urmă. De acolo a pornit nucleul bătăliilor și de acolo s-a extins în Europa, iar și pericolul de a se extinde în lumea întreagă este acum mai mare ca oricând în anul viitor”, a spus pentru Ciao.ro Carmen Harra.