Carmen Harra, previziuni 2024: „Aşa putem aduce lumina divină în mijlocul haosului. Pericolul de război este mai mare de 95%”

Carmen Harra a vorbit recent despre situația îngrijorătoare la nivel global, mai ales după ce a început un nou război în Israel.

01 ian. 2024, 23:20
Carmen Harra, previziuni 2024: „Aşa putem aduce lumina divină în mijlocul haosului. Pericolul de război este mai mare de 95%”

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a lansat recent noi previziuni pentru anul 2024, care se anunţă un an karmic ce poate aduce la lumină experiențele trecutului nostru colectiv. Soluţii pentru a atrage ajutorul divinității în aceste vremuri tulburi.

Potrivit lui Carmen Harra, anul 2024 poate debuta sub incidența unor mai multe conflicte, mai ales că avem deja în desfășurare două războaie în Ucraina şi în Israel.

Carmen Harra a prezis războiul din Israel încă din 1999! Celebra româncă a vizualizat încă din 1999 că va avea loc un război în Orientul Mijlociu. Și a spus asta invitată fiind în cadrul unei emisiuni de la New York, „Good Day”,  pe 6 ianuarie 1999.

„Carmen Harra a mai fost cu noi și anul trecut! Ai făcut niște predicții care s-au adeverit! Una dintre ele legată de un nou plan care s-a întâmplat! Ai prezis problemele Președintelui Clinton (…) Ce se mai întâmplă?”, a spus și a întrebat-o atunci prezentatoarea emisiunii pe Carmen Harra.

Rugăciunea, credința şi speranța într-un deznodământ mai bun, ar putea fi, potrivit lui Carmen Harra, armele noastre cele mai puternice pentru ca divinitatea să ne susţină şi să ne protejeze în acest 2024 karmic.

„În lume sunt conflicte puternice care din nefericire ar putea să ducă în 2024 la un război mondial de proporții. Pericolul este extrem de mare însă să sperăm că ne protejează divinitatea și că nu se va ajunge acolo. Putem doar să ne rugăm!

Un pericol atât de mare nu a avut umanitatea de multă vreme. 2024 este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului și de obicei conceptul ăsta karmic se referă la a se repetă anumite experiențe de-a lungul timpului și războiul s-a creat undeva în Orientul Mijlociu, cu foarte multă vreme în urmă. De acolo a pornit nucleul bătăliilor și de acolo s-a extins în Europa, iar și pericolul de a se extinde în lumea întreagă este acum mai mare ca oricând în anul viitor”, a spus pentru Ciao.ro Carmen Harra.

În acest context, Carmen Harra ne recomandă tuturor un trai într-o energie cât mai înaltă cu activități care ne pot aduce bucurie şi ne pot muta atenţia de la aceste vremuri tulburi.

„Exercițiile fizice și dansul sunt cruciale pentru menținerea stării de bine mentale și fizice, indiferent de vârstă şi putem să aducem lumina divină în mijlocul haosului”, spune aceasta.

Carmen Harra, noi previziuni despre viitorul omenirii: „În următorul an, care e influențat de cifra 9, pericolul ca omenirea să intre într-un război mai mare este de 95%”

Carmen Harra spune că, dacă războiul din Ucraina nu se va încheia în acest an, la anul pericolul ca războiul să se extindă este de 95%.

Dacă intrăm în următorul an încă în război, care e influențat de cifra 9, pericolul ca omenirea să intre într-un război mai mare este de 95%. Este absolut de speriat. Vedem că Putin își pierde din forță, Rusia e din ce în ce mai decimată, poporul rus e din ce în ce mai speriat, toată situația economică este în totală prăbușire, cu viteza luminii.

Un război nu ne ajută, creează o lecție karmică. Omenirea trebuie neapărat să pună sfârșit războiului și cumva, până la sfârșitul anului, ceva miraculos o să se întâmple. Eu cred că se va întâmpla, pentru că incidența cifrei 7 marchează destinul lui Putin”, a explicat Carmen Harra în emisiunea Online Story, potrivit wowbiz.ro

Citeste si Carmen Harra, dezvăluiri tulburătoare despre conflictul din Israel: „Toate războaiele mondiale au început sub cifra 5”

Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024: „O să fie un nou lider în Rusia! O să fie un nou Papă!”

Nu o să-l mai avem pe Saddam Hussein dar o să avem război! Se va întâmpla doar în Orientul Mijlociu!”, a mai spus atunci Carmen Harra, iar când a izbucnit războiul recent din Israel, Harra a primit un mesaj de la o jurnalistă de la NY Post care suna cam așa: „Bună, Carmen! Sunt Susan Kirschbaum. Sunt devastată de ceea ce se întâmplă în Israel! Ai prezis asta acum câțiva ani! (Susan, de la  NY Post)”.

Având în vedere ce s-a întâmplat recent în Israel și faptul că a izbucnit războiul, Ciao.ro a stat de vorbă direct cu celebrul psiholog și terapeut recunoscut în America. Se pare că există totuși riscul unui al treilea război mondial, mai ales că anul viitor, 2024, este an karmic.

Cum crede că se va termina acest război din Israel și dacă se anunță sau nu ceva mai amplu, Carmen Harra ne-a lămurit mai exact cum stă treaba.

Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024
„În lume sunt conflicte puternice care din nefericire ar putea să ducă în 2024 la un război mondial de proporții. Pericolul este extrem de mare însă să sperăm că ne protejează divinitatea și că nu se va ajunge acolo. Putem doar să ne rugăm! Un pericol atât de mare nu a avut umanitatea de multă vreme. 2024 este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului și de obicei conceptul ăsta karmic se referă la a se repetă anumite experiențe de-a lungul timpului și războiul s-a creat undeva în Orientul Mijlociu, cu foarte multă vreme în urmă. De acolo a pornit nucleul bătăliilor și de acolo s-a extins în Europa, iar și pericolul de a se extinde în lumea întreagă este acum mai mare ca oricând în anul viitor”, ne-a povestit exclusiv pentru Ciao.ro, Carmen Harra.

Harra, previziuni pentru România: „Vom fi luați prin surprindere din multe puncte de vedere”

Referitor la viitorul României, Carmen Harra spune că țara noastră va avea parte de multe surprize, unele plăcute, dar și multe neplăcute.

România se confruntă cu foarte multe schimbări de atmosferă. Vom fi luați prin surprindere din multe puncte de vedere. Habar n-au românii ce îi așteaptă. Vor fi foarte multe greve. Ele deja au început să se declanșeze, lumea își exprimă nemulțumirea prin proteste. România e ferită de cutremur, de secetă, vor fi mai multe ploi, schimbări de temperatură neașteptată, vor fi extreme. Se întâmplă schimbări planetare. Există o schimbare de bine în viitor, oricât de greu pare a fi asta, în următorii zece, douăzeci de ani. România e o țară care se regenerează, se va reintegra în anii următori.

Citeste si Carmen Harra, dezvăluiri mai puțin știute despre familia ei. Cine a fost tatăl celebrei clarvăzătoare: „A venit din Rusia cu calul”

Sistemul juridic, politic, se clatină. Este ceva foarte temporar, sistemul este într-o stare de decimare. Situația românilor este tare tristă. Oamenii vor pune mai mult mâna în buzunar, unde prea mai e nimic. Cine are vicii, e deja pe calea pierzaniei. Nu trecem peste asta încă vreo zece ani. Durează până se reclădesc sistemele”, a precizat Carmen Harra la WOWnews.