Carmen Harra, predicţii despre mariajul Ginei Pistol cu Smiley: „Semnele sunt clare!” VIDEO

Sâmbătă, 27 mai, Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Celebra clarvăzătoare a explicat că cei doi au legătură karmică, ce nu poate fi distrusă.

28 mai 2023, 20:26
Carmen Harra, predicţii despre mariajul Ginei Pistol cu Smiley: „Semnele sunt clare!” VIDEO

Carmen Harra a obişnuit opinia publică să anunţe despre viitorul cuplurilor din showbiz, aşa că nu avea cum să rateze predicţii despre  despre relaţia lui Smiley cu Gina Pistol!  După șapte ani de relație, Smiley și Gina Pistol au făcut în sfârșit pasul cel mare, unindu-și destinele pentru totdeauna. Nunta lor a fost cu adevărat spectaculoasă, concurând în mod cert pentru titlul de evenimentul monden al anului din țara noastră. Relația dintre Smiley și Gina Pistol a fost analizată și de celebra Carmen Harra. Clarvăzătoarea a făcut câteva previziuni despre cum va decurge căsnicia celor doi.

Bombă în showbiz! Gina Pistol este însărcinată? Anunţul făcut de Smiley, imediat după nuntă: „Îl primim cu brațele deschise”. Unde pleacă în luna de miere
Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a explicat că cei doi au legătură karmică, ce nu poate fi distrusă. În plus, Carmen Harra susține că fosta prezentatoare TV și cântărețul se completează perfect, astfel că mariajul lor va fi de lungă durată. Totodată, clarvăzătoarea a subliniat că Gina Pistol, prin farmecul ei, a reușit să-l ducă pe Smiley în fața altarului.

„Relația lor este extraordinară, pentru că este o relație karmică.  El este un independent, un om care și d-asta se însoară târziu, dar (…) relațiile karmice sunt cele mai intense, extrem de puternice și trebuie să aibă loc. E o relație foarte bună, extraordinar de importantă pentru amândoi, ei au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună. Sunt perfecți unul pentru altul. Ea este o extrovertită, o fermecătoare, iar el este un independent foarte greu de dus la altar. Dar ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, a-l duce spre o căsătorie. Va fi o căsătorie datorită ei, extrem de fericită, ea îl balansează, îi aduce exact emoțiile de care are nevoie”, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra i-a ghicit viitorul şi Anamariei Prodan

Când toată lumea credea că s-au terminat problemele din viața Anamariei Prodan și iubirea i-a bătut la ușă, iar s-au încurcat treburile.

Părea că și-a găsit sufletul pereche dar, din motive doar de ei știute, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit. Chiar dacă sexy impresara a trecut printr-un asemenea moment greu, clarvăzătoarea Carmen Harra o încurajează să nu-și facă probleme, pentru că nu va mai dura mult și situația i se va schimba.

Carmen Harra a aruncat bomba! Cum se va distruge tot ce știm în următorii ani: „Perioada omenirii este destul de dureroasă, pentru că trecem prin acest purgatoriu”
Pentru că în viitorul apropiat, Carmen Harra vede că Anamaria Prodan se va căsători din nou. De data asta, căsnicia va fi durabilă și nu se va mai despărți niciodată de jumătatea ei. „Este o învingătoare, extrem de puternică, este o femeie care se naște să aibă forța materială. Este un om care renaște de trei ori din cenușă. Este foarte greu să fie învinsă, reușește să se ridice la suprafață de câte ori este învinsă. Cifra ei karmică, 3, este simbolul cel mai puternic al familiei, al echilibrului, de aceea are și trei copii.

Este evident că ea își va reface viața, că va fi din nou fericită, că este o femeie balansată, puternică, căreia nimic nu îi stă în cale. La ea există o a treia căsătorie. Aceasta va fi de durată și de bun augur. Lucrurile vor merge într-o direcție pozitivă pentru Ana”, a declarat Carmen Harra.