Carmen Harra, previziuni optimiste pentru 2023: „Se termină războiul din Ucraina. Anul acesta e un an a lui Dumnezeu”

Carmen Harra are vești bune pentru anul viitor. Războiul din Ucraina, care a făcut atât de multe victime, se apropie de final. Mai mult decât atât, omenirea va găsi în sfârșit o metodă de a se vindeca, după toate perioadele devastatoare pe care le-a traversat.

21 dec. 2022, 00:26
Carmen Harra, previziuni optimiste pentru 2023: „Se termină războiul din Ucraina. Anul acesta e un an a lui Dumnezeu”

Potrivit spuselor clarvăzătoarei Carmen Harra, anul 2023 vine cu încărcătură divină și vindecare. Aceasta susține că noul an va fi unul benefic din multe puncte de vedere, însă vom avea parte de unele schimbări la care nu ne-am aștepta. Celebra prezicătoare susține că se termină războiul din Ucraina. În plus, vedeta, stabilită în Statele Unite ale Americii, spune ce îl așteaptă pe Vladimir Putin.

Carmen Harra, previziuni noi pentru 2023. Care este semnificația numerologică a anului viitor

Carmen Harra este de părere că războiul dintre Ucraina și Rusia se va termina în anul ce vine. Clarvăzătoarea susține că 2023 aduce numeroase metode de vindecare, dar și apariția unei monede colective. „Se termină războiul din Ucraina. Acum spun cu toată convingerea că putem merge în spațiu și că intrarea în spațiu a oamenilor devine clară în 2023. Facem eforturi extraordinare să intrăm în spațiu, pentru că vrem să ne extindem, o să trăim 200 de ani, vom trăi foarte lung și foarte bine.

Vom găsi toate metodele de vindecare, 2023 un portal spre multe lucruri miraculoase, greu de anticipat. În anul acesta forțele lumii se întâlnesc și eu anticipez o monedă globală în omenire. Totul devine electronizat, o monedă colectivă. Asta nu înseamnă că mergem spre o globalizare”, a spus Carmen Harra pe rețelele de socializare.

Mai multe detalii despre previziunie făcute de Carmen Harra pentru 2023, în acest video:

Carmen Harra, despre președintele rus, Vladimir Putin

Carmen Harra subliniază că președintele rus, Vladimir Putin, va suferi o schimbare peste noapte în viața și în general, asta datorită faptului că este născut pe 7 octombrie 1952, cifra 7 fiind dominantă în anul 2023.  În aceeași notă, clarvăzătoarea mai spune că numărul 7 înseamnă inteligență și anul ce vine aduce o încărcătură divină, cu reflexie și schimbări incredibile. De asemenea, 2023 este benefic pentru cei care sunt născuți în data de 7.

Carmen Harra, avertisment cumplit pentru 2023: „Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete”
„Regina Angliei era cifra 7 și nu a putut să conducă mai mult de 70 de ani, așadar menirea ei s-a încheiat, viața ei, când a intrat în cifra 7. Dacă stăm să reflectăm unde am ajuns, atunci ne dăm seama că ce urmează e o mare schimbare”, a mai spus Carmen Harra.

 

Harra a dezvăluit ce ne așteaptă în 2023! Clarvăzătoarea spune că omenirea va trece prin multe schimbări: „Anul acesta e un an a lui Dumnezeu”

Carmen Harra a dezvăluit metoda prin care atrage banii

 

După mai mult de doi ani de când pandemia a făcut ravagii la nivel mondial, iar războiul din Ucraina a început să le dea fiori reci tuturor, oamenii se întreabă ce le mai rezervă anul viitor. Celebra clarvăzătoare face des predicții, cu privire la o mulțime de subiecte. De departe, cele mai așteptate au fost dezvăluirile care îi informează pe toți oamenii cum va arăta noul an. „Ne așteaptă multe în 2023. Dacă o luăm numerologic picăm pe cifra 7, care înseamnă inteligență. Anul acesta e un an a lui Dumnezeu, vine cu încărcătură divină, cu reflexie, trebuie să reflectăm asupra ce ni s-a întâmplat până acum. Din multe puncte de vedere, este un an benefic, însă pentru cei care sunt născuți în cifra 7, Putin, de exemplu, au o schimbare peste noapte a vieții lor, în general. Regina Angliei era cifra 7 și nu a putut să conducă mai mult de 70 de ani, așadar menirea ei s-a încheiat, viața ei, când a intrat în cifra 7. Dacă stăm să reflectăm unde am ajuns, atunci ne dăm seama că ce urmează e o mare schimbare. Numărul 7 poate produce și o trezire a umanității, vine cu niște schimbări absolut incredibile. Pe parcursul anului o să înțelegeți mesajul meu de acum”, a declarat Carmen Harra, pe rețelele de socializare.