Carmen Harra prevede o nouă revoluţie în România. Ce se întâmplă până la sfârşitul anului: „Pericolul este foarte mare”

Carmen Harra face declaraţii despre situația din România și ce se va întâmpla până la sfârșitul anului. Prevede o nouă revoluţie, dacă nu se iau anumite măsuri

RomaniaTV.net
27 aug. 2020, 13:47
Carmen Harra prevede o nouă revoluţie în România. Ce se întâmplă până la sfârşitul anului: „Pericolul este foarte mare”

Criza ia proporții, gravitatea crizei se  desfășoară în timp, iese la lumină cu  trecerea timpului. Cred că la ora actuală nu ne dăm seama de gravitatea crizei. În România însă, situația este mult mai bună și mult mai  ușor de acceptat, de tolerat. Nu se poate face o comparație între România și America. Și chiar dacă România la ora actuală pare să aibă cazuri mai multe, ea, de fapt,  în momentul în care Italia, Germania, Spania, Anglia, erau într-o situația foarte dificilă, România o ducea foarte  bine.

Cred că per total dacă se face o statistică, România  rămâne una din țările care a trecut ușor peste această etapă și nu va resimți o lovitură atât de puternică deși zdruncinătura economică va afecta și România inevitabil. Iar oamenii sunt traumatizați emoțional și mental peste tot, inclusiv în România. Lumea este speriată chiar dacă încearcă să plece în Grecia, trauma asta nu se duce atât de ușor.

Citeşte şi: A murit o îndrăgită cântăreaţă româncă a anilor ’80. Carmen Harra, în doliu

Românii trebuie să își dea seama că situația asta trebuie controlată, la nivel politic trebuie făcut ceva pentru că altfel oamenii se vor revolta și pericolul foarte mare este revolta, care poate să fie foarte violentă, amintind de anii 1989, când oamenii s-au revoltat din cauza unui sistem politic, dar oamenii se vor revolta din nou pentru că ei se simt în nesiguranță, simt  că nu mai au siguranța zilei de mâine, că sunt speriați de ce se întâmplă și nu este nimeni să îi liniștească, să le dea  încredere că lucrurile vor pași într-o direcție mai bună.

În România,  situația se poate ameliora puțin, până la sfârșitul anului, din punctul de vedere al virusului, situația economică nu se poate  ameliora așa cu una cu două, dar starea generală se poate îmbunătăți puțin spre sfârșitul anului. Oamenii încearcă să își  regăsească calmul, să se regăsească pe ei, să înțeleagă ce se întâmplă și să găsească soluții la situația respectivă„, a declarat Carmen Harra pentru Ciao.ro.