A murit o îndrăgită cântăreaţă româncă a anilor ’80. Carmen Harra, în doliu

În ultima zi a lunii iulie, s-a stins din viaţă o îndrăgită artistă care făcea furori în anii '80. Cântăreaţa a cântat alături de Carmen Harra şi de Aida Pentzer Pânzaru, în formaţia Trio Express. 

RomaniaTV.net
04 aug. 2020, 07:41
A murit o îndrăgită cântăreaţă româncă a anilor ’80. Carmen Harra, în doliu

Anunşul decesului Claudiei Daniela Nacu a fost făcut chiar de celebra clarvăzătoare pe Facebook, care a precizat că artista, în vârstă de 58 de ani, nu a murit din pricina coronavirusului.

Vineri, 31 iulie 2020, Claudia Daniela Nacu, colega mea și cea mai bună prietenă din fosta trupă Trio Expres, a murit la Amsterdam (Olanda) la numai 58 de ani, din cauze naturale, fără legătură cu pandemia Coronavirus.

A fost o cântăreață și compozitoare de excepție cu care am lansat în anii ’80 primul album muzical în limba engleză, produs de Electrecord, un disc de mare succes vândut în toată Europa, SUA și Canada. Era un talent extraordinar, un profesionist perfect și un prieten apropiat.

Mă rog ca sufletul ei frumos să se odihnească în pace și îi rog pe toți prietenii mei să se roage și pentru Claudia Daniela. Când spui Trio Expres, te referi și la Aida Pentzer Pânzaru, o artistă pe care o iubesc imens și cu care am încă o prietenie specială„, anunţă cunoscuta clarvăzătoare pe reţelele sociale.

Citeste şi Buzdugan şi-a făcut testul de COVID: „Un chip livid așteptând testul. Toți cei care v-ați văzut cu mine, bateţi o cruce mare”

Grupul s-a desfiinţat odată cu plecarea lui Carmen în America. „Am plecat pur şi simplu, nu le-am anunţat. Am vrut sa încep o altă etapă”, mărturisea celebra clarvăzătoare cu mai mulţi ani în urmă.