Carmen Harra, previziuni despre consecinţele protestelor: „Pleacă Arafat şi se va instala un nou guvern”

Carmen Harra face previziuni despre consecinţele protestelor şi spune că, într-un final, Raed Arafat va demisiona şi va veni la conducere un nou guvern. Clarvăzătoarea susţine a susţinut acest lucru, de doi ani, iar acum se va produce schimbarea.

31 mart. 2021, 09:04
Carmen Harra, previziuni despre consecinţele protestelor: „Pleacă Arafat şi se va instala un nou guvern”
Carmen Harra, previziuni despre consecinţele protestelor

Carmen Harra, previziuni despre consecinţele protestelor. Câteva sute de persoane au protestat trei zile consecutiv, împotriva restricţiilor impuse de autorităţi pentru a preveni răspândirea pandemiei de COVID.

În cea mai mare parte fără măşti de protecţie, manifestanţii au fluturat steaguri tricolore, au suflat în vuvuzele şi au scandat împotriva autorităţilor. Una dintre scandări a fost „Jandarmii e cu noi!”.

Citeşte şi: Carmen Harra, previziuni despre alegerile parlamentare: „O să cadă guvernul”

Carmen Harra, previziuni despre consecinţele protestelor

Revoluția din România se va accentua, ducând la căderea conducerii, plecarea lui Arafat și instalarea unui nou guvern! Sunteți gata? Vă vorbesc despre asta de 2 ani! Doamne ajută!„, a scris clarvăzătoare pe pagina sa de Facebook.

Revoluția din România se va accentua, ducând la căderea conducerii, plecarea lui Arafat și instalarea unui nou guvern! Sunteți gata? Vă vorbesc despre asta de 2 ani! Doamne ajută! 🙏🙏🙏

Publicată de Carmen Harra pe Luni, 29 martie 2021

Prezicătoarea este de părere că viața se poate transforma într-un adevărat coșmar, dacă continuăm să atragem doar negativitate în jurul nostru.

Lumea în care trăim este reflecția minții noastre. Tot ce proectăm în univers devine realitatea noastră fizică. Este foarte important să știm că tot ceea ce ni se întâmplă, ni se întâmplă din cauza legilor universale ale karmei, legilor universale ale atracției, ale manifestării.

Noi manifestăm lumea în care trăim! Este foarte important cum gândim, este foarte important ce punem în univers și să nu lăsăm niciodată emoțiile negative, gândurile de rău care ne copleșesc, suferințele de orice natură, să ne transforme viața într-un coșmar.

 Iată că suntem încercați prin această pandemie să regândim, să regândim cine suntem și cum trebuie să acționăm în lumea în care trăim, pentru că, din nou, lumea în care trăim, noi o proiectăm! Este rezultatul gândurilor noastre. Nu vine din afară, totul vine din interior.

Vă rog, în fiecare zi când vă treziți dimineață, gândiți-vă la lucrurile bune pentru care trebuie să fiți recunoscători, pentru care trebuie să mulțumiți divinității! Mulțumirea de sine și mulțumirea în general este un factor de binecuvântare.

2020 este un an care dublează cifra 2 și ca număr este an 4. Este o cifră feminină și cu toții vrem să scăpăm de acest an, care este un an greu și vrem să scăpăm de anul acesta. Anul 2021 este un an cu extrem de mare potențial„, scria Carmen Harra la începutul anului.