Carmen Harra, previziuni noi pentru 2023. Care este semnificația numerologică a anului viitor

Carmen Harra vine cu noi predicții pentru 2023 și a prezentat la ce să ne așteptăm în anul următor. Anul viitor este caracterizat de cifra șapte, despre care se spune că este extrem de puternică, "mai ales vine cu niște schimbări absolut incredibile".

20 dec. 2022, 22:39
Carmen Harra, previziuni noi pentru 2023. Care este semnificația numerologică a anului viitor

Carmen Harra anunță cum va fi anul următor, dar și care este semnificația anului 2023 în numerologie.

De-a lungul timpului, cunoscuta clarvăzătoare a prezis multe lucruri, iar majoritatea s-au adeverit în timp. De acestă dată, Carmen Harra, spune că anul care vine va intra pe făgașul cel bun și va fi unul benefic, mai ales pentru cei născuți în data de 7.

Carmen Harra: „Din multe puncte de vedere, 2023 este un an benefic!”

Citiți și: Theo Rose șterge pe jos cu Carmen Harra, după ce clarvăzătoarea a spus că relația cu Anghel Damian e sortită eșecului: ”Eu aș fi băgat înjurături”

„Ne așteaptă multe în 2023. Dacă o luăm numerologic picăm pe cifra 7, care înseamnă inteligență. Anul acesta e un an a lui Dumnezeu, vine cu încărcătură divină, cu reflexie, trebuie să reflectăm asupra ce ni s-a întâmplat până acum. Din multe puncte de vedere, este un an benefic, însă pentru cei care sunt născuți în cifra 7, Putin, de exemplu, au o schimbare peste noapte a vieții lor, în general. Regina Angliei era cifra 7 și nu a putut să conducă mai mult de 70 de ani, așadar menirea ei s-a încheiat, viața ei, când a intrat în cifra 7. Dacă stăm să reflectăm unde am ajuns, atunci ne dăm seama că ce urmează e o mare schimbare. Numărul 7 poate produce și o trezire a umanității, vine cu niște schimbări absolut incredibile. Pe parcursul anului o să înțelegeți mesajul meu de acum”, a declarat Carmen Harra, pe rețelele de socializare.

Mai mult, ea spune că la nivel global, va apărea o nouă monedă, care va fi valabilă pe tot mapamondul.

„2023 este anul care începe să ne dea sentimentul clar că nu mai continuăm pe sistemul monetar actual și că trebuie să ne concentrăm pe altceva. În anul acesta forțele lumii se întâlnesc și eu anticipez o monedă globală în omenire. Totul devine electronizat, o monedă colectivă. Asta nu înseamnă că mergem spre o globalizare”, a adăugat ea.

În ceea ce privește războiul din Ucraina, Carmen Harra spune că veștile sunt bune și totul se va termina în curând.

„Se termină războiul din Ucraina. Acum spun cu toată convingerea că putem merge în spațiu și că intrarea în spațiu a oamenilor devine clară în 2023. Facem eforturi extraordinare să intrăm în spațiu, pentru că vrem să ne extindem, o să trăim 200 de ani, vom trăi foarte lung și foarte bine. Vom găsi toate metodele de vindecare, 2023 un portal spre multe lucruri miraculoase, greu de anticipat. Extratereștrii există, nu este o fantezie, există”, a concluzionat Carmen Harra.

Citiți și: Carmen Harra anunţă un 2023 de răscruce pentru ţara noastră: „Vine o perioadă crâncenă! Românul își va dori să-şi repare greşelile şi să acţioneze”