Theo Rose șterge pe jos cu Carmen Harra, după ce clarvăzătoarea a spus că relația cu Anghel Damian e sortită eșecului: ”Eu aș fi băgat înjurături”

Theo Rose a ținut să facă câteva precizări, după ce Carmen Harra a spus că ea și Anghel Damian nu vor avea o relație de lungă durată. Cântăreața i-a trasnmis acesteia un mesaj tranșant.

16 dec. 2022, 10:57
Theo Rose șterge pe jos cu Carmen Harra, după ce clarvăzătoarea a spus că relația cu Anghel Damian e sortită eșecului: ”Eu aș fi băgat înjurături”

Theo Rose a mai fost deranjată și de faptul că celebra clarvăzătoare a spus că este prea devreme ca aceasta să devină mamă. Artista își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei, de aceea a hotărât să le spună ce părere are despre cele afirmate de Carmen Harra.

Theo Rose, atac dur la adresa clarvăzătoarei Carmen Harra

Cântăreața a postat un mesaj pe contul de Instagram în care lămurește mai multe aspecte. Aceasta a menționat că a rămas surprinsă de comentariile clarvăzătoarei.

„Nu știu cine, numerolog, foc și pară pe reacția mamei lui Theo Rose. M-am gândit cu cine s-o fi certat mama, cum a ajuns ea să se certe cu omul(…) M-am gândit pe cine o fi supărat mama. O doamnă numerolog a zis și ea ce a citit în cifre, că m-am grăbit eu să fac copii (…) Dacă te uiți așa la cifră, scrie în ea că Theo Rose s-a grăbit să facă copii, nu e suflet pereche cu Anghel Damian și se despart. Mama o fi lăsat ea vreun comentariu, nu știu unde o fi comentat ea. Probabil ea a zis că nu i se pare normal să își dea oricine cu părerea, problema lor, treaba lor, fără înjurătură, eu aș fi băgat înjurături”, a spus Theo Rose, pe Instagram.

Citește și: Smiley, în braţe cu micuţa Josephine. Imaginea adorabilă care a topit inimile fanilor FOTO

Mai multe persoane au criticat-o pe Theo Rose și i-au spus că s-a grăbit să devină mamă. Mama acesteia a intervenit imediat și i-a luat apărarea fiicei sale. Mai mult, aceasta s-a luat și de Carmen Harra și i-a spus că nu este frumos să își dea cu părerea și că doar pe cei doi tineri îi privește cum va funcționa relația lor în viitor.

Citește și : Iulia Albu dă de pământ cu Theo Rose: „A luat scaunul de la Andra și iubitul de la Lia Bugnar”

Imediat, Carmen Harra a ținut să facă câteva precizări și i-a transmis acesteia un mesaj.

„În primul rând, eu cred că am vorbit foarte frumos despre Theo Rose. Am spus că este frumoasă, talentată, că o să aibă un copil,minunat, nimic rău. Eu fac niște analize, calcule. Lumea și-a creat, de-a lungul timpul, o părere total greșită despre mine și aș vrea să o corectez câteva vorbe. Eu nu sunt prezicătoare, astrolog, eu sunt numerolog, dar eu nu vorbesc fără să știu. Nu vorbesc despre codurile divine fără să știu despre ce este vorba. Eu am făcut multe anticipări de-a lungul anilor. I-am spus Adrianei Bahmuțeanu că va divorța de Prigoană, i-am spus Cristiei Rus că o să aibă trei copii, i-am spus Andreei Marin că va divorța de turc. Iată că am spus niște lucruri care i-au deranjat atunci pe oameni, dar nu m-au atacat să mă facă varză, pentru că știu că eu nu fac aceste afirmații neîntrebată, eu am fost mereu întrebată. În multe cazuri am avut dreptate”, i-a transmis Carmen Harra mamei lui Theo, la Prima TV.