Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2023. Ce se va întâmpla cu românii anul viitor

Carmen Harra este cunoscută pentru previziunile ei. Cum mai este foarte puțin și anul 2022 se termină, aceasta a vorbit despre ce se va întâmpla cu românii începând de anul viitor.

28 oct. 2022, 17:57
Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2023. Ce se va întâmpla cu românii anul viitor

Carmen Harra este cunoscută pentru previziunile ei. Clarvăzătoarea este de părere că anul ce urmează nu va fi unl prea bun pentru români, iar situația economică nu se va schimba deloc, ba mai mult ne așteaptă vremuri grele. Mai pe scurt, anul 2023 se anunță unul cu evenimente negative pe toate planurile.

Carmen Harra, despre 2023: „Vor fi proteste uriașe”

Dacă românii au mari speranțe pentru 2023, Carmen Harra îi dezamăgește cumplit pe aceștia. Aceasta spune că anul viitor va fi marcat de proteste uriașe.

„Vin proteste uriașe în România! Românul întotdeauna s-a exprimat, dar oamenii pe toată planeta sunt într-o stare din asta de protest general. Pentru că ce se întâmplă la ora actuală… Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material. Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire”, a spus Carmen Hara, într-o intervenție televizată.

Ce spune Carmen Harra despre războiul din Ucraina

Toată lumea se așteaptă să se termine situația tragică din Ucraina. Clarvăzătoarea are un verdict sumbru și în acest caz. Mai exact, cel de-al treilea Război Mondial. Carmen Harra mai spune  că Vladimir Putin va plăti pentru tot ceea ce-a făcut și va fi atacatat după acest conflict.

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare de la noi. Mai tot timpul previziunile ei se adevresc. Aceasta face dezvăluiri deseori despre ce se întâmplă la noi în țară. Carmen Harra tăiește de mai bine de 40 de ani în America, acolo unde duce o viață de lux. Are o avere de peste 40 de milioane de dolari, așa cum chiar ea a mărturisit, care constă în case în Florida, apartamente în New York, mașini și bijuterii.

Citește și: Roxana Hulpe este însărcinată în trimestrul 2. Ce sex va avea bebeluşul: „La prima morfologie am mers convinsă”

Citește și: Dani Mocanu se plânge de nedreptate, în timp ce numără 100.000 de lei, bani cu care va plăti amenda penală: „Dacă mă chema Fane sau Gheorghe nu mai plăteam atât”