Carmen Harra, previziuni tulburătoare despre sarcina Deliei: „Ea se autoblochează. Nu știu dacă e fată sau băiat, important e să spargă bariera asta de care se tot izbeşte”

Carmen Harra i-a prezis Deliei că va fi mamă de fetiţă. Celebra clarvăzătoare a spus, însă, că artistei îi este frică să devină mamă, de aceea a întârziat atât de mult să facă un copil.

04 iul. 2022, 08:34
Carmen Harra, previziuni tulburătoare despre sarcina Deliei: „Ea se autoblochează. Nu știu dacă e fată sau băiat, important e să spargă bariera asta de care se tot izbeşte”

Carmen Harra despre sarcina Deliei. Carmen Harra crede despre Delia că trebuie să-şi învingă frica de a deveni mamă – care vine dintr-o viaţă anterioară – pentru că altfel va fi prea târziu.

Recent, Delia a dezvăluit pe reţelele sociale că şi-a făcut un ritual ca să afle dacă va avea băait sau fată, asta deşi nu este încă gravidă. Testul respectiv se face cu ajutorul unui inel. Dacă inelul se învârtea în cerc, atunci artistei îi era sortit să devină mamă de fată, iar de se mișca în stânga și în dreapta, atunci va avea un băiat. În cele din urmă, testul a arătat faptul că Delia va avea o fată.

Carmen Harra vorbeşte despre frica Deliei de a avea copii: Trebuie să-şi rezolve karma asta care vine din altă viaţă

În emisiunea lui Cristi Brancu, Carmen Harra a prezis şi ea că Delia va avea o fetiţă.

Problema ei numărul unu este să devină mamă! Pe ea o urmărește cifra 2.Frica ei de a deveni mamă vine dintr-o viață anterioară, dintr-o experiență care nu este din viața asta. Trebuie să își învingă frica. Trebuie să facă acest copil până nu este prea târziu! Am mari îndoieli că îl va face, pentru că anul ideal era, de fapt, anul trecut.

Citeste si Carmen Harra a dezvăluit metoda prin care atrage banii. În acest fel a reuşit să devină milionară

Cu cât trece vremea, intră într-o perioadă mult mai dificilă pentru a avea copil, dată fiind vârsta ei. Sperăm că va avea acest copil și își va rezoluționa karma asta pe care o trage în viața asta. De aici și legătura incredibilă cu mama ei! Vreau să își rezolve karma asta care vine dintr-o altă viață„, a declarat Carmen Harra, în emisiunea amintită.

Carmen Harra spune că această presupusă frică a Deliei de a fi mamă se datorează sensibilității excesive care o caracterizează.

Vreau să treacă peste frică. E o frică ce se găsește în memoria reactivă a subconștientului, fiindcă acolo sunt toate memoriile cu care venim pe lume. Ei îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil. Frica asta nu-i permite să fie gravidă și se autoblochează.

Citeste si Carmen Harra a prevestit moartea soţului ei. Ce mesaj i-a transmis: „Chiar înainte de a muri i-am spus”

Delia este un om extrem de emotiv și de aici și talentul ei remarcabil și sensibilitatea extraordinară. O emoție ieșită din comun. Răzvan o balansează, îi ține echilibrul. Dacă n-ar fi el, ea s-ar pierde. Are șanse să aibă acest copil. Eu văd totuși șansa de a avea acest copil. Nu știu dacă e fată sau băiat, nu mai contează, dar să își împlinească acest vis și să spargă bariera asta de care se izbește de atâția ani„, a adăugat Carmen Harra.