Carmen Harra spune că greva profesorilor e începutul: „Să vă așteptați la nişte revolte mari în toamna asta”

Clarvăzătoarea Carmen Harra anunţă probleme economice şi sociale mari pentru ţara noastră în următoarea perioadă.

28 mai 2023, 21:54
Carmen Harra spune că greva profesorilor e începutul: „Să vă așteptați la nişte revolte mari în toamna asta”

Carmen Harra a vorbit despre problemele care vor acapara România în următoarea perioadă. Greva profesorilor pare că nu se va încheia prea curând, spre dezamăgirea părinților, dar și a elevilor care își doresc să se întoarcă la școală. În acest sens, Carmen Harra spune că oamenii din diferite domenii cheie din România vor continua să se revolte, până când se va produce o schimbare. Mai mult, trebuie să ne pregătim la ce este mai rău și pe plan economic, atenționează ea.

Lumea se exprimă, sunt foarte multe revolte. Una dintre băncile românești o să colapseze foarte curând. În vară, în toamnă, să fiți foarte atenți unde vă țineți banii. Din nefericire, situația economică și nici politică nu suferă mutațiile majore pe care le așteptăm imediat, o să dureze o perioadă de timp, încet, încet, eliminăm banii de hârtie, ne ducem spre electronizarea monedelor și pentru asta trebuie să fim atenți cum procedăm și unde ne ținem banii. Cel mai important, vedem dorința oamenilor de a se exprima și românul știe să se exprime și face asta foarte bine, când are o nemulțumire. Să vă așteptați toamna asta și chiar și la sfârșitul anului la niște revolte care au semnificația lor care produc niște schimbări necesare, dar global mai avem de așteptat până ajungem noi unde vrem să fim și trebuie să schimbăm gândirea, ca să schimbăm felul în care trăim și existența în sine.”, spune Carmen Harra, în cadrul emisiunii exclusiv VIP, de pe Prima TV.

„Se ajunge la o cădere monetară globală”

Nu este prima dată când Carmen Harra vorbește despre problemele economice care vor acapara lumea în viitorul apropiat. Și în trecut, celebra clarvăzătoare spunea faptul că România se apropie curând de o mare schimbare, ce nu vizează doar înlocuirea banilor de hârtie în unii digitali, ci și multe alte probleme.

Grevă profesori. Guvernul face un nou apel către profesori, dar vine cu aceeaşi ofertă financiară. Luni ar trebui să înceapă înscrierea la Bac 2023, dar sindicatele continuă in corpore protestele

”Economic, până în 2025 – 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva. Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control. Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă”, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra: Ce ne așteaptă în următorii 10 ani

Problema economică nu este singura de care trebuie să ne îngrijorăm, spune Carmen Harra. ”Eu am zis mereu că vin anii de virusuri. Perioada omenirii din următorii 10-12 ani este destul de dureroasă, pentru că trecem prin acest purgatoriu, trecem printr-o perioadă de mare încercare emoțională, psihologică, socială, economică, monetară, cum vreți să o numiți. Nu numai cred că o să vină mai multe valuri, dar vin alte forme, alte tulpini, alte virusuri.

Carmen Harra, predicţii despre mariajul Ginei Pistol cu Smiley: „Semnele sunt clare!”

Situația, din nou, din punct de vedere mondial, la nivelul sănătății este tot la fel de dureroasă. Toate aceste schimbări se vor produce, abia după aceea putem să ne considerăm că intrăm într-o eră economică mai stabilă. Era prin care noi trecem acum și în următorii ani este de zbucium, de urcușuri, coborâri, de căderi monetare. Situația este scăpată de sub control, părerea mea”, a mai spus aceasta.