VIDEO| Carmen Harra, viață de nababi în SUA! Cum arată vila de lux cu vedere la Atlantic a clarvăzătoarei. ”Am dat 40.000 de mii de dolari numai pe o piatră”

Carmen Harrra trăiește pe picior mare în SUA, unde deține o vilă de lux cu vedere la Oceanul Atlantic. Dacă la soare te mai poți uita, la casa celebrei clarvăzătoarei, ba și asta pentru că nici în filme nu vezi atâta lux și opulență.

25 aug. 2023, 14:26
VIDEO| Carmen Harra, viață de nababi în SUA! Cum arată vila de lux cu vedere la Atlantic a clarvăzătoarei. ”Am dat 40.000 de mii de dolari numai pe o piatră”
Carmen Harra, viață de nababi în SUA!

Carmen Harra, viață de nababi în SUA!  Vila lui Carmen Harra se află în statul american Florida și are o vedere absolut superbă la Atlantic.

Citește și Carmen Hara, previziuni pentru 2023. Ce ne așteaptă anul viitor: ”Vin proteste uriașe în România”

Carmen Harra, viață de nababi în SUA!

În casa celebrei clarvăzătoare, luxul și opulența sunt la loc de cinste. Numai obiectele pe care le are în casă Carmen Harra sunt estimate la peste două milioane de euro.

”Am obiecte în casă în valoare de aproximativ două milioane de euro. Soțul meu a fost colecționar de artă. Casa din Florida are vreo 400 de metri pătraţi, are piscină, am foarte mulţi palmieri. Am mango, lămâi şi tot ce vrei în curte. E o casă frumoasă, pe care acum cumpărat-o acum 15 ani. Iar acum cinci ani, am cumpărat şi un apartament la Ocean, pe care l-am refăcut, are şi acesta vreo 200 de metri pătraţi.

Este spectaculos, are o vedere panoramică la Oceanul Atlantic. Am investit foarte mult în el. Am dat 40.000 de mii de dolari numai pe o piatră care seara luminează în toate culorile. E numai lumini şi lampadare de cristal”, a declarat Carmen Harra, potrivit Click. 

Carmen Harra a dezvăluit că în urmă cu ceva timp, a investit peste 100.000 de mii de dolari în repararea vilei, după ce o furtună care are loc o dată la 1.000 de ani în Florida.

„Apă ca să se ridice atât de mult nu s-a întâmplat 1000 de ani în Florida. Nu ne-a anunțat nimeni, nimeni nu ne-a avertizat. Trei zile am stat sub apă, fără niciun ajutor, fiindcă nimeni nu putea să intre în aria asta. Dacă ieșeam din casă, înotam efectiv în jurul casei. Mașina mea a intrat complet sub apă, am aruncat-o la gunoi, că ce să fac. Datorită unor prieteni extraordinari români am reușit să îmi refac casa foarte repede. Am prieteni care sunt complet sinistrați, nu mai au locuințe, sunt total pe drumuri. Mașina mea e de 100.000 de dolari, iar casa vreo 140.000 de dolari reparații”, a mai spus clarvăzătoarea, potrivit wowbiz.ro.

Citește și Previziunile lui Carmen Harra pentru 2024. Ce se va întâmpla cu România: „Mai multă linişte, mai puţină suferinţă”