Carmen Iohannis a întors toate privirile în Singapore. Ce ţinute provocatoare a îmbrăcat Prima Doamnă

Prima Doamnă a României a purtat noi rochii îndrăzneţe în cadrul unei vizite oficiale, de vineri, din Singapore, alături de soțul său, Klaus Iohannis.

10 mart. 2023, 20:53

Carmen Iohannis se află din nou în centrul atenției prin ținutele sale.  Una dintre rochiile pe care le-a îmbrăcat Carmen Iohannis avea print cu flori de iris pictate manual, în acuarele. Creația îi aparține designerului cu care Prima Doamnă a colaborat în repetate rânduri, Andreea Tincu, care a precizat aceasta pe contul ei de Faceboom. Aceasta a optat pentru florile de iris deoarece sunt un simbol în Orient.

Cum a fost îmbrăcată Carmen Iohannis la întâlnirea cu Împăratul Japoniei, Naruhito, şi Împărăteasa Japoniei, Masako / GALERIE FOTO

„Prima Doamnă Carmen Iohannis a purtat tinute din ultima colecție Andrea Tincu, Spring 2023, in Singapore. Printul este creat manual in acuarele, florile de iris fiind emblematice in cultura Orientului. Rochia uni este din voal si satine de matase premium, cu pliseuri manuale.
Locatii: National Orchid Garden Singapore, Istana Palace”, a scris Andreea Tincu pe Facebook. Rochia cu flori de iris, așa cum apare pe site-ul oficial al Andreei Tincu, valorează 2650 lei. Ca de obicei, după purtare aceasta este donată în scopuri caritabile de Carmen Iohannis

”Prima Doamnă Carmen Iohannis a purtat tinute din ultima colecție Andrea Tincu, Spring 2023, in Singapore. Printul este creat manual in acuarele, florile de iris fiind emblematice in cultura Orientului. Rochia uni este din voal si satine de matase premium, cu pliseuri manuale”, a scris Andreea Tincu pe contul său de Facebook.

O altă rochie pe care a îmbrăcat-o Carmen Iohannis în turneul diplomatic a fost una tip ”uni”, de culoare turcoaz, lungă până mai jos de genunchi, cu mânecă lungă. Ca material, a fost compusă din ”voal și satine de mătase premium, cu pliseuri manuale”, așa cum a mai precizat Andreea Tincu.

Designerul Eli Lăslean a făcut un milion de euro din modă. Ce spune despre colaborarea cu Carmen Iohannis
Pe contul de Twitter al șefului statului, Carmen Iohannis mai apare îmbrăcată și într-o a treia rochie în vizita din Singapore. Aceasta a fost de culoare roz, compusă din voal și la fel a trecut peste genunchi. Ținuta s-a asortat cu o poșetă și o pereche de pantofi albi.

Un alt designer cu care mai colaborează Prima Doamnă este Eli Lăslean. Aceasta a oferit detalii despre preferințele soției șefului statului. Mai exact, este adepta ținutelor foarte simple, decente și care să îi scoată în evidență silueta.

”Întotdeauna îi plac ținutele foarte simple, decente și care să îi pună în evidență silueta, să fie potrivite cu momentul vizitei pe care o face! Apreciez în mod deosebit gentilețea Primei Doamne, care de fiecare dată când poartă o ținută realizată pentru  dânsa, îmi trimite o fotografie și îmi mulțumește! Mă simt onorată!”, a spus Eli Lăslean.

Carmen Iohannis, desființată de un designer de top: „Are o problemă!”. Ce spune şi Cătălin Botezatu despre ţinutele Primei Doamne VIDEO

Carmen Iohannis, desființată de un designer de top. Stephan Pelger a vorbit în premieră despre una dintre clientele vedetă pe care le-a avut, soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis. „I-am creat o grămadă de rochii pe care ea le-a modificat și le-a scurtat; asta este problema primei doamne, pe care eu o stimez și este o doamnă foarte umană, foarte simpatică, foarte glumeață, dar are o problemă cu lungimile fustelor; pe toate și le-a scurtat singură. Și când mi-am văzut creațiile scurtate la un nivel nepotrivit, am fost destul de dezamăgit. Fiecare face ce vrea cu ținutele, dar dacă tot angajezi un stilist, un designer, ca să-ți facă ținutele, măcar ține cont de ceea ce ți se spune”, a spus Stephan pelger în emisiunea „La cină”, de la Digi24.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu a făcut-o praf pe Carmen Iohannis. Gafă colosală la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Cătălin Botezatu este de aceeaşi părere când vine vorba despre stilul vestimentar al Primei Doamne. „Eu nu am criticat-o pe Prima Doamnă, Carmen Iohannis, am criticat ținuta care a fost făcută de un stilist. În general, femeile care au un anumit statut, cum este cel de Prima Doamnă, apelează la un stilist. Eu nu am criticat femeia, ci ținuta. Carmen Iohannis este o femeie extraordinară, frumoasă, inteligentă, care arată foarte bine și care, de cele mai multe ori în aparițiile publice, a avut ținute corecte. Greșeli stilistice se fac la orice nivel, în orice țară, multe dintre Primele Doamne ale lumii au purtat ținute care au fost comentate negativ. Eu mi-am spus părerea pentru că era vorba de un eveniment, funeralii de stat, care impunea respectarea unor reguli vestimentare stricte. În acel interviu am criticat inclusiv ținutele unor membre ale Casei Regale britanice, pentru că au purtat accesorii în exces”, a spus Cătălin Botezatu pentru VIVA!.

Citeşte şi: Carmen Iohannis, o nouă gafă vestimentară. Soţia preşedintelui Iohannis a încălcat iar protocolul la Summitul NATO de la Madrid

Reputatul designer a precizat că vina le aparține în totalitate stiliștilor care îi creează ținutele Primei Doamne: „Carmen Iohannis nu greșește, greșesc stiliștii. Dacă ar fi să nominalizez un lucru care nu este conform cu statutul, n-aș putea să spun că este o greșeală, ar fi faptul că nu respectă lungimea fustei sau a rochiei. Domnia să ține tot timpul să i se vadă genunchii. Este o lungime incertă, uneori greu de controlat”.