Carmen Iohannis, o nouă gafă vestimentară. Soţia preşedintelui Iohannis a încălcat iar protocolul

Carmen Iohannis l-a însoţit pe preşedintele Klaus Iohannis la Summitul NATO de la Madrid. Marţi seara, Carmen și Klaus Iohannis au participat la dineul de gală oferit de Majestățile Lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia în onoarea șefilor de Stat și de Guvern, la Palatul Regal din Madrid.

04 iul. 2022, 15:01

Carmen Iohannis este o prezenţă discretă, iar apariţiile sale publice sunt destul de rare. Săptămâna trecută, ea l-a însoţit pe preşedintele Klaus Iohannis la summitul NATO de la Madrid. Dar înaintea reuniunii liderii celor 30 de state membre ale NATO, Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au fost invitaţi la dineul de gală oferit de Majestățile Lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia în onoarea șefilor de Stat și de Guvern, la Palatul Regal din Madrid.

La gală, Carmen Iohannis a purtat o rochie elegantă, simplă, de culoare roz, peste genunchi, cu mâneci bufante, confecționate dintr-un tulle alb brodat. Dincolo de culoarea și modelul rochiei, soţia preşedintelui Iohannis a apărut cu o pereche de sandale, gest complet inadecvat, potrivit bunelor maniere. La seratele regale nu se cade ca femeile să aibă degetele la vedere.

Citeşte şi: Victor Ciutacu şterge pe jos cu Carmen Iohannis după Summitul de la Madrid: „Dacă nu eşti de pe şanţ, nu îţi afişezi cârnaţii prin sandale când o arzi la ţinută de gală”

Ulterior, tot în Spania Carmen Iohannis a gafat-o din nou. În loc să participe la întâlnirile organizate de Regina Letizia a Spaniei, împreună cu celelalte Prime Doamne, a preferat să-şi urmeze soţul la Centrul Satelitar al UE.

Astfel, în timpul vizitei la Centrul Satelitar al UE soția lui Klaus Iohannis a purat o rochie albă, până la genunchi, fără mâneci, cu un mic fronseu şi o despicătură în zona bustului. La această rochie a asortat o pereche de sandale mov intens, cu multe barete.

Potrivit informațiilor ce țin de etichetă, este interzis ca o primă doamnă să poarte încălțări care lasă degetele la vedere, indiferent de cât de ridicate sunt temperaturile, scrie click.ro.

Citeşte şi: Ce poreclă a primit Carmen Iohannis după gafa vestimentară de la Madrid. Internauţii s-au amuzat copios