Carmen Iohannis, aspru criticată pentru vestimentația purtată în Emiratele Arabe: „Confundă un dineu diplomatic cu bucătăria”

Carmen Iohannis a fost aspru criticată pentru vestimentația purtată în Emiratele Arabe. Klaus Iohannis şi soția sa au vizitat, sâmbătă, Monumentul Martirilor și Marea Moschee din Abu Dhabi, două simboluri ale culturii și istoriei naționale.

20 mart. 2023, 23:03
Carmen Iohannis, aspru criticată pentru vestimentația purtată în Emiratele Arabe: „Confundă un dineu diplomatic cu bucătăria”
Carmen Iohannis, aspru criticată pentru vestimentația purtată în Emiratele Arabe

Carmen Iohannis, aspru criticată pentru vestimentația purtată în Emiratele Arabe. Îmbrăcată într-o rochie albă, diafană, lejeră, cu o pereche de sandale perfecte pentru plimbarea în nisipul fierbinte din lumea arabă, cu părul prins nu tocmai protocolar, soția președintelui nu a trecut neobservată.

Citește și: Carmen Iohannis a întors toate privirile în Singapore. Ce ţinute provocatoare a îmbrăcat Prima Doamnă

Carmen Iohannis, aspru criticată pentru vestimentația purtată în Emiratele Arabe

Potrivit lui Oviu Buta, unul dintre cei mai renumiți critici de modă din România, Carmen Iohannis a dat greș de și de această dată. “Carmen Iohannis confundă un dineu diplomatic cu bucătăria și reușește să ne înfățișeze cea mai ciudată ținută purtată de-a lungul istoriei ei ca Primă Doamnă. Rochia merită o cu totul asta destinație, în speță o plajă. Iar clama din cap merită o baie”, a declarat Ovidiu Buta, pentru Fanatik.ro.

Vizita oficială a lui Klaus Ioannis în Emiratele Arabe Unite este prima de acest nivel din ultimii 20 de ani. Șeful statului român urmează să poarte o serie de consultări oficiale cu omologul său arab, președintele Mohamed bin Zayed Al-Nahyan.

Cu prilejul consultărilor oficiale, Președintele Klaus Iohannis și Președintele Mohamed bin Zayed Al-Nahyan vor evalua posibilitățile concrete de a dinamiza și consolida aspectele sectoriale ale cooperării bilaterale, în domenii de importanță majoră pentru cele două state, respectiv economic, comercial, energie, IT&C, securitate cibernetică, agricultură și securitate alimentară, educație, mediu, situații de urgență etc. Cooperarea pe linia combaterii schimbărilor climatice va fi un subiect aparte pe agenda discuțiilor, având în vedere prioritățile Președintelui României în acest domeniu și rolul Emiratelor Arabe Unite de gazdă a viitoarei Conferințe a Părților pe tema schimbărilor climatice (COP28)”, a transmis Administrația Predențială.