Carmen Iohannis, gest emoţionant înainte de Sărbători. Imaginile, virale pe Facebook

Carmen Iohannis, soția președintelui României, a făcut un gest emoționant înainte de sărbătorile de iarnă.

RomaniaTV.net
18 dec. 2019, 15:21

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen, împreună cu liceenii de la Colegiul „Gheorghe Lazăr”, unde este dirigintă la o clasă, au dăruit cadouri la peste 40 de copii de la complexul „Prichindelul”, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu, Beatrice Muntean, citează Agerpres.

Klaus Iohannis, în vizită la copiii dintr-un centru de plasament din Bucureşti înainte de Crăciun 

„Doamna Carmen Iohannis a fost ieri (marţi n.red.) împreună cu elevii dânsei de la ‘Lazăr’, cu care a adus peste 40 de pungi (de cadouri n.re.d), plus materiale igienico-sanitare, pampers. A mai fost şi în anii trecuţi şi este o tradiţie pentru doamna Iohannis”, a explicat Beatrice Muntean. Carmen Iohannis a postat miercuri, câteva fotografii, de la complexul „Prichindelul”, însoţite de mesajul: „Sărbătorile unesc sufletele! Elevii de la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr şi copilaşii de la Prichindelul! Dăruire şi bucurie!”.

Complexul de servicii „Prichindelul” se află în municipiul Sibiu. Aici este un centru de plasament pentru copiii cu dizabilităţi, un centru de primire în regim de urgenţă şi un centru maternal.