Carmen Iohannis, la slujba de Paşte. Cât costă ţinuta purtată. Piesa de rezistenţă este geanta Channel

Carmen Iohannis a participat duminică, 4 aprilie, la slubja de Paşte, care a avut loc la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Piaţa Mare a Sibiului. Prima Doamnă şi preşedintele României au ajuns în jur de ora 10 şi nu au făcut declaraţii, doar au salutat pe cei prezenţi.

05 apr. 2021, 16:33
Carmen Iohannis, la slujba de Paşte. Cât costă ţinuta purtată. Piesa de rezistenţă este geanta Channel
Carmen Iohannis a participat duminică, 4 aprilie, la slubja de Paşte

Carmen Iohannis, la slubja de Paşte. Klaus Iohanis este luteran, însă Paștele Catolic și cel al Protestanților este sărbătorit în aceeași zi. Cei doi purtau masca de protecţie şi erau îmbrăcaţi foarte elegant, aşa cum ne-au obişnuit până acum.

Citeşte şi: Klaus Iohannis şi soţia sa participă la Slujba de Înviere. Carmen Iohannis, apariţie de senzaţie la braţul preşedintelui

Carmen Iohannis, la slubja de Paşte

Prima doamnă a ales o ținută simplă, clasică. A optat pentru un palton de lână cu cașmir, de culoare ivory, care costă aproximativ 1.200 de lei, realizat de Andreea Ticu, designer român. La gât a asortat o eșarfă de culoare roșie, iar în picioare a ales să poarte o pereche de pantofi în aceeași nuanță cu paltonul. Piesa de rezistență, dar și pata de culoare, a fost poșeta Chanel, de culoare galben vanilie.

De cealaltă parte, Președintele României a avut, de asemenea, o eșarfă la gât, de culoare albastru deschis, un palton negru, la care a adăugat o pereche de pantaloni și pantofi bleumarin.

Prima Doamna Carmen Iohannis a purtat astazi la Sibiu, intr-o zi speciala pentru crestini, design romanesc semnat #andreatincu❤
Foto: Razvan Negru
#sibiu

Publicată de Andreea Tincu pe Duminică, 4 aprilie 2021

Mesajul de Paşte al lui Klaus Iohannis

Membru al Bisericii Evanghelice de confesiune augustană, Klaus Iohannis dă un mesaj de Paște: „Sărbători binecuvântate, bună înţelegere şi prosperitate”.

Mesajul de Paşte al lui Klaus Iohannis nu putea să ocolească pandemia de coronavirus. Preşedintele Iohannis afirmă în mesajul transmis cu ocazia Paştelui Catolic, că traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă, provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră şi ocrotindu-i pe cei dragi, vom depăşi cu bine aceste momente grele, exprimându-şi convingerea că sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite şi ne vom putea reîntâlni, în siguranţă, cu toţi cei apropiaţi.

În aceste momente avem nevoie, mai mult ca oricând, de credinţa şi speranţa pe care Lumina Învierii ni le insuflă”, transmite preşedintele, care îşi încheie mesajul cu urarea ”Cristos a înviat!”, rostită în limbile română, maghiară şi germană.

Tuturor credincioşilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paşti, fie că sunt în ţară sau în comunităţile diasporei, le transmit sărbători binecuvântate, bună înţelegere şi prosperitate! În aceste momente avem nevoie, mai mult ca oricând, de credinţa şi speranţa pe care Lumina Învierii ni le insuflă.

Traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă, provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră şi ocrotindu-i pe cei dragi, vom depăşi cu bine aceste momente grele. Vă mulţumesc pentru solidaritatea şi responsabilitatea de care aţi dat dovadă în tot acest timp! Sunt convins că sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite şi ne vom putea reîntâlni, în siguranţă, cu toţi cei apropiaţi.

Aceste zile de sărbătoare, încărcate de profunde semnificaţii spirituale, să vă aducă linişte sufletească, armonie şi generozitate faţă de semeni.

Cristos a înviat!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Frohe Ostern!”, este mesajul lui Klaus Iohannis.