Carmen Ionescu, îndrăgostită de soțul ei, actorul Constantin Dinulescu, și după 45 de ani: „În afară de iubire, îți trebuie înțelepciune, toleranță”

Actrița Carmen Ionescu a făcut o serie de dezvăluiri despre căsnicia ei de 45 de ani cu actorul Constantin Dinulescu și le-a spus cuplurilor tinere că iubirea nu e suficientă ca o căsnicie să reziste.

04 mart. 2024, 10:10
Carmen Ionescu, îndrăgostită de soțul ei, actorul Constantin Dinulescu, și după 45 de ani: „În afară de iubire, îți trebuie înțelepciune, toleranță”

Carmen Ionescu a povestit că prima ei întâlnire cu Constantin Dinulescu a fost la Capșa. La acel moment, fiind foarte tineri, niciunul din ei nu știa cum avea să evolueze relația lor. Actrița a dezvăluit că soțul i-a fost prezentat chiar de fosta lui soție. Ea avea 23 de ani, iar el dublu, iar ea era studentă și el profesor. Nu a mai contat nimic atunci, doar faptul că s-au îndrăgostit.

Citește și Oana Matache, mărturisiri despre relația dintre ea și Radu Siffredi. Ce experiențe i-au unit pe cei doi. ”Noi am fost neînțeleși. Radu a trăit multe la viață lui, s-a descurcat singur”

„Viața noastră a fost împărțită distinct în viață profesională și viața de acasă. Acasă e locul unde ne curățăm zilnic zgura vieții publice și ne regăsim cu adevărat așa cum suntem. În afară de iubire, îți trebuie înțelepciune, toleranță, tot ceea ce omenește e nevoie ca viața să curgă lin. Neobstrucționată de nimic care ar putea să-i denatureze adevăratul curs”, a povestit actrița Carmen Ionescu pentru fanatik.ro.

Cum a fost prima întâlnire dintre Carmen Ionescu și Constantin Dinulescu

„La prima noastră întâlnire am mers la Capșa și am mâncat un parfait de alune apoi am băut un coniac bun. Dar, drept să-ți spun, în acea clipă nu m-am gândit cum va evolua întâlnirea noastră”, și-a amintit Carmen Ionescu.

Citește și Nadia Comăneci a uluit din nou mapamondul! Fotografie de colecție cu ”Zeița de la Montreal”

Actrița și-a cunoscut soțul în facultate. El a fost profesorul de care tânăra studentă s-a îndrăgostit la prima vedere și este convinsă că îi este suflet pereche în această viață.

„M-a pregătit pentru Teatru. Primul an de dat la teatru a fost 1975 și pe el l-am cunoscut în 1979. Mi l-a prezentat fosta lui soție, care era maestră de balet la Teatrul Tănase și eu eram acolo în corpul ansamblu. În toți anii aceștia am stat să fiu tot pe felie cum să zic, nu în birouri, și am făcut figurație la Teatrul Bulandra 3 ani, un an nu am făcut nimic că am făcut o hepatită și 3 ani am fost la Teatru Tănase în corpul ansamblu și maestră de balet era fosta lui soție și așa mi l-a prezentat”, spunea Carmen Ionescu pentru impact.ro.

Actrița a dezvăluit și cum a reușit să gestioneze gelozia apărută din cauza scenelor amoroase din spectacolele de teatru.

„El e mai înțelept. Eu am avut o gelozie când a filmat el la Mircea Danieluc în A unsprezecea poruncă și a avut o scenă de amor. Nu mi-a picat bine. În timp am devenit și eu mai înțeleaptă, nu, că nu sunt absurdă, dar, mă rog, pe undeva pe acolo am așa deranjuri, dar sunt mici”, dezvăluie Carmen Ionescu.