CARMEN rupe TĂCEREA DESPRE RELAŢIA CU FRANCO: „Sunt virgină”. POZE NUD care îl scot din minţi pe Adi Minune

Adi Minune nu este deloc de acord cu tânărul de care este îndrăgostită Carmen, întrucât, spune el, acesta ar fi corupt-o să-şi facă o serie de fotografii în care apare goală. În timp ce mulţi se întreabă cum arată fiica lui Minune, goală, curioşi să îi vadă formele apetisante care se disting prin rochie, manelistul este îngrijorat că acestea ar putea ajunge pe Internet. Mai mult, acest lucru nu ar putea fi departe de adevăr, întrucât, Franco ar şantaja-o deja pe Carmen cu aceste poze, conform spuselor manelistului.

15 mai 2014, 10:30

„Ştiu că Franco o şantaja. Probabil, pentru nişte poze pe care ea, la 16 ani, a fost coruptă să le facă… şi-a arătat… nu ştiu… a fost coruptă să facă prostii. Franco să mă sune să ne împăcăm. Că dacă nu, sunt în stare să mă duc într-o clipă la puşcărie pentru Carmen. Sunt în stare de orice. Sunt o bombă, îl iau în braţe pe Franco şi explodez cu el”, a declarat Minune la Kanal D, marţi seara.

Carmen şi-a adus părinţii în pragul disperării cu acest gest rebel, Adrian Minune şi soţia lui încercând să-şi convingă copilul să vină acasă. Numai că adolescenta în vârstă de 17 ani nu dă semne că ar vrea să se întoarcă prea curând, ba chiar spune că nu regretă faptul că a plecat la Franco 

RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul fetei lui Adi Minune. S-a aflat motivul REAL al fugii de acasă

„Am vorbit cu mama şi cu tatăl meu. I-am liniştit pentru că voi faceţi tot circul ăsta la televizor. M-aţi asociat cu Regele Cioabă. Noi nu facem parte din comunitatea lor şi nu ne punem bănuţi în păr. Sunt împreună cu iubitul meu la munte şi vorbesc de pe alt număr de telefon, că nu vreau să fiu găsită. Am facut acest lucru pentru că părinţii mei nu erau de acord cu Franco. Relaţia noastră a fost interzisa şi au trecut 2 ani de când ei ştiu de asta”, a mărturisit Carmen, la Kanal D.

Într-o discuţie cu un reporter de la Antena 1, Carmen a spus că nu are de gând să se mărite încă şi că este virgină.

„Părinţii mei îl cunosc şi nu sunt de acord cu el. Sunt bine şi sunt cu Franco. Nu m-am măritat şi sunt virgină. Nu am de ce să îmi pară rău de părinţii mei. Sunt în Bucureşti şi nu am fugit, nu sunt ţinută cu forţa”, a spus fata.

Daniela Roba, una dintre fostele amante ale lui Nicolae Guţă, o cunoaşte pe Carmen şi cele două au stat de vorbă de câteva ori.

Într-una dintre discuţii, fata lui Minune i-ar fi mărturisit Danielei că tatăl ei ar vrea să o mărite cu fiul celui mai bogat rom din România. Este vorba despre Franco Baronu, fiul lui Cârpaci.

Adrian Minune a luat o decizie drastică: „Carmen n-o să mai meargă la şcoală”

Potrivit Danielei, Carmen i-ar fi mărturist că Adi Minune îl place foarte mult pe Franco şi chiar şi-ar dori ca acesta să îi devină ginere. Fata însă îl place pe celălalt Franco, aşa că, împotriva dorinţei tatălui ei, a plecat de acasă.

Potrivit ProTV, Carmen şi Franco se află acum la munte, scrie libertatea.ro.

CITEŞTE ŞI Scandalul din Familia lui Adrian Minune s-a încheiat. CARMEN S-A MĂRITAT