Raluca Bădulescu reacţionează după ce a fost testată pozitiv cu substanţe interzise, în timp ce se afla la volan: „Iau anxiolitice prescrise de medic”

Raluca Bădulescu a ieşit pozitiv la testul pentru substanţe interzise după ce poliţiştii au oprit-o în trafic, săptămâna trecută, pentru un control de rutină. Vedeta susţine, însă, că substanţele la care a ieşit pozitiv se găsesc în pastilele anxiolitice pe care şi le administrează la recomandarea medicului.

17 nov. 2021, 23:48
Raluca Bădulescu reacţionează după ce a fost testată pozitiv cu substanţe interzise, în timp ce se afla la volan: „Iau anxiolitice prescrise de medic”

Raluca Bădulescu a fost oprită în trafic pentru un control de rutină, în timpul căruia i s-a făcut alcooltestul, dar şi testul pentru depistarea substanţelor interzise. Jurata de la Bravo, ai stil! a declarat, la Teo Show, că singurele substanţe la care a ieşit pozitiv sunt benzodiazepinele, care se găsesc în psomniferele pe care şi le administrează în baza prescripţiei medicale.

Este vorba de medicamente pentru somn, despre anxiolitice, pe care le iau sub prescripție medicală, medicamente pe care nu le iau tot timpul, în cantitatea recomandată de medic, medicamente pe care le iau doar seara.

Când am fost în acel control de rutină, domnii polițiști s-au comportat impecabil, cu un comportament civilizat, tot respectul. Într-o seară, când ne întorceam de la filmări, de la Bravo, ai stil, cred că era o oră mai târzie, toate bune și frumoase. Eram puțin obosită după o zi întreagă, este normal. Munca aceasta în televiziune presupune mai mult decât să ne facem părul frumos și să ne aranjăm.

Citeste si Adi Minune şi Cati Simionescu, momente impresionante. Îmbrăţişări şi râuri de lacrimi după momentele de cumpănă pe care le-au traversat în ultimele luni

M-a oprit Poliția, pentru controlul de rutină, mi-a cerut carnetul. A ieșit negativ testul de alcool. Am făcut și testul pentru substanțe interzise. La absolut toate substanțele interzise, care înseamnă cocaină, metamfetamină etc, rezultatul a fost negativ. A ieșit pozitiv pe substanțele care se numesc benzodiazepine.

Sunt substanțe care se găsesc în medicamentele anxiolitice și în cele prescrise pentru tulburările somnului. Testele care se fac la mașinile de poliție arată prezența subtanței în sânge și nu cantitatea. Cantitatea substanței care se află în sânge se determină numai la INML, prin probă de sânge. Dânșii mi-au spus: Doamnă, ne pare rău, testul a ieșit pozitiv la benzodiazepine, știm că substanța aceasta se găsește în medicamentele  anxiolitice.

După aceea, am fost la INML, mă supun legii, nu am nimic de ascuns, iar dânșii au fost extrem de amabili. Era un somnifer pe care îl luasem cu 24 de ore înainte, al cărui efect trecuse, dar substanța rămăsese în sânge”, a declarat Raluca Bădulescu la Teo Show.

Citeste si Claudia Ghițulescu reacţionează referitor la conflictul dintre Petrică Mîţu Stoian şi Niculina Stoican: „Şi în familii oamenii se mai ceartă. De aici până la scandalul de care am auzit e cale lungă”