Carmen Şerban s-a reprofilat. Ce face acum artista: „M-a sunat un sportiv din Anglia și de la el a pornit totul”

Carmen Şerban s-a reprofilat, în urma pandemiei de coronavirus. Artista a fost afectată de situaţia actuală, din cauza restricţiilor impuse de autorităţi. De mai bine de un, nu a mai avut concerte şi nici evenimente la care să cânte.

31 mart. 2021, 09:49
Carmen Şerban s-a reprofilat. Ce face acum artista: „M-a sunat un sportiv din Anglia și de la el a pornit totul”
Carmen Şerban s-a reprofilat

Carmen Şerban s-a reprofilat. Pentru că pandemia de coronavirus i-a pus pe pauză toată activitatea artistică, artista s-a văzut nevoită să găsească o soluție pentru a face bani şi dă videodedicații pe internet contracost.

Sunt oameni care mă sună să le fac dedicații pentru cei dragi și am făcut câteva gratis, la început, și mi-am dat seama că petrec foarte mult timp scriind textul pe care-l vorbesc, apoi compunând versurile personalizate. Mi-am dat seama că sunt pe pierdere cu banii și timpul”, a declarat artista.

Citeşte şi: Carmen Şerban are un nou iubit: „Când am chef să stau singură, îl trimit acasă”

Carmen Şerban s-a reprofilat

Ideea a venit după ce a fost solicitată de un sportiv din Anglia, să îi facă o dedicaţie online iubitei sale. Totodată, Carmen Șerban a mărturisit că afacerea pe care a inventat-o din nevoia de a se repune pe picioare financiar este cu acte în regulă.

M-a sunat un sportiv din Anglia și de la el a pornit totul. Mi-a zis că vrea o video dedicație pentru iubita lui și că mă plătește. De acolo a plecat click-ul. Am stabilit un preț, de 50 de euro sau 50 de lire sau 250 de lei pentru o videodedicație. Oamenii se regăsesc, unii îmi spun poveștile vieții lor. (…) Nu iau bani mulți. Tai factură, încasez doar oficial, nu iau bani la negru”, a mai spus vedeta la Antena Stars.

Carmen Şerban vrea să se mute din România

Carmen Şerban vrea să se mute din România şi să locuiască permanent la Londra. Artista a explicat că are o locuința în Pipera pe care o va vinde pentru a-și achiziționa un apartament în Marea Britanie.

Artista nu va renunța să cânte la evenimentele private ale românilor, astfel că își va plăti în continuare taxele, dacă va fi solicitată să cânte în România.

Vreau să-mi vând o locuință din Pipera. Am vrut să locuiesc acolo, dar eu mai am locuință în București și mai am și o casă la Timișoara. Am zis să vând aici în Pipera și să îmi cumpăr la Londra. Eu de curând am primit rezidență în Londra.

Vreau să-mi mut partea fiscală total acolo. Nu înseamnă că-mi reneg România, o să-mi plătesc taxele în continuare în Romania, dar doar strict. O să-mi plătesc taxele în România doar din respect pentru că e țara în care m-am născut pentru salariul minim pe economie, însă tot ce voi factura pentru evenimentele artistice le voi factura în Anglia. E totul absolut legal”, a spus artista la Antena Stars.