Carmen Tănase, noi dezvăluiri despre pandemie: „Mi-ar fi plăcut să nu prind această epocă istorică”

Carmen Tănase face noi dezvăluiri despre pandemie. Cunoscută pentru opiniile sale despre pandemia de coronavirus, despre restricții și vaccin, actrița a vorbit acum despre situația ei financiară și cum se descurcă cu banii.

19 ian. 2022, 13:38
Carmen Tănase, noi dezvăluiri despre pandemie: „Mi-ar fi plăcut să nu prind această epocă istorică”
Carmen Tănase, noi dezvăluiri despre pandemie

Carmen Tănase, noi dezvăluiri despre pandemie. Întrebată dacă s-a vaccinat și dacă îi e frică de COVID-19, actriţa a spus că îi „este frică doar de Dumnezeu„.

Citeşte şi: Carmen Tănase a izbucnit din cauza facturilor uriaşe la curent şi gaze: „E o crimă. Vor să ne transforme pe toţi în asistaţi social. Trebuie să spunem STOP!”

Nu am nostalgii, îmi pare rău că am apucat vremurile astea, dar poate cine știe, este interesant, așa, pentru experiența de viață pentru o altă viață. Am o dorință, dar nu o spun. Nu spun, pentru că sunt superstițioasă.

Păi, vă plac vremurile astea? Vă place cum trăiți? Despre ce vorbim? Să ceri voie să mergi la magazin doar cu o hârtie nu este o viață pe care am visat-o.

Carmen Tănase, noi dezvăluiri despre pandemie

Mi-ar fi plăcut să nu prind această epocă istorică, pentru că am prins destule. Și nu voiam să o mai prind și pe asta. Sunt campioană la dictaturi. Dar, mă rog, să luăm totul să ducem spre bine și să zicem că este o experiență care poate să fie la un moment dat utilă.Nu, nu îmi e frică și nici nu m-am vaccinat. Îmi e frică de Dumnezeu, atât. Nici nu mă vaccinez. Dar ce face corona? E ciumă bubonică, îți cade nasul? De ce mi-ar fi frică de o viroză respiratorie, când am mai avut, nu ar fi prima dată. Dar uite că n-am făcut. Ce să ne facem acum? Vezi, eu nu m-am ferit, am interacționat cu tot omul care a vrut să interacționeze cu mine. Nu am făcut boala. Poate dă o cometă peste noi, mai știi, și rezolvă toată situația. Vine un meteorit, ceva

„, a declarat Carmen Tănase, pentru Click.ro.