Carmen Tănase, probleme grave de sănătate. Cum a fentat actriţa moartea: „Mă durea piciorul, îl simţeam diferit, parcă nu era al meu”

Carmen Tănase a vorbit despre problemele grave de sănătate pe care le-a avut în urmă cu trei ani. Cunoscuta actriţă a fost diagnosticată cu o tumoră pe măduvă. Aceasta a fost operată de urgenţă, iar medicii au reuşit astfel să-i salveze viaţa.

28 apr. 2022, 15:02
Carmen Tănase, probleme grave de sănătate. Cum a fentat actriţa moartea: „Mă durea piciorul, îl simţeam diferit, parcă nu era al meu”

Carmen Tănase, probleme grave de sănătate. Actriţa a povestit la o emisiune tv coşmarul prin care a trecut în urmă cu trei ani, atunci când a fost diagnosticată cu tumoră pe măduvă.

Carmen Tănase: Mă durea piciorul, îl simţeam diferit, parcă nu era piciorul meu

Vedeta a povestit că totul a început cu o durere de picior. Aceasta spune că uneori îi îngheţa piciorul, alteori simţea ca nişte ace în el. A mers la medic, iar acolo a primit diagnosticul cumplit: tumoră pe măduvă. A fost operată de urgenţă, medicii reuşind astfel să-i salveze viaţa.

Citeşte şi Carmen Tănase s-a mutat din Bucureşti. Unde locuieşte acum actriţa: „Nu mi-a fost uşor”

„Mă durea piciorul , îl simțeam altfel, diferit, parcă nu era piciorul meu. Uneori îngheța, alteori aveam ace așa în el. Și am zis, ‘cu siguranță de la coloană’.

Aveam problemele mele cu colana și am zis să mă duc să-mi mai fac un RMN și, din greșeală, s-a deschis câmpul ăla la RMN mai mult. Și după ce am stat 45 de minute acolo mi-au zis ‘Mai intrați o dată’ și mi-au pus un grilaj pe cap. Și după, am văzut o atmosferă acolo, intrau unii, alergau, vorbeau în șoaptă.

Domnul doctor de acolo de la RMN mi-a zis: ‘Se întâmplă că aveți o tumoră pe măduvă’. Asta se întâmpla acum trei ani’.

Mi-au arătat-o.. măduva se subția și stătea să se rupă și a zis că nu mai e timp, pentru că din clipă în clipă, se poate întâmpla ca aia să se rupă și dacă se rupea măduva, pericolul era paralizie de la gât în jos. În trei zile m-am operat”, a povestit actriţa la emisiunea Vorbeşte Lumea.

Citeşte şi Carmen Tănase, despre viaţa de actriţă: „Am decis să iau o pauză, era obositor, eram rătăcită prin propria viață”