Carmen Tănase renunță la meseria de actriță doar ca să nu se testeze de COVID: „Aștept să se termine descreierarea”

Carmen Tănase a mărturisit că a renunțat la o filmare fiindcă nu a fost de acord să i se impună să se testeze pentru infecția cu COVID.

20 iun. 2021, 09:18
Carmen Tănase renunță la meseria de actriță doar ca să nu se testeze de COVID: „Aștept să se termine descreierarea”

Întrebată, sâmbătă seară, la Antena 3, dacă și-a făcut un test pentru detectarea anticorpilor, Carmen Tănase a spus că nu. Mai departe, întrebată dacă a trebuit să facă un test COVID pe care l-a refuzat, a răspuns în felul următor: „Da! Mi s-a cerut pentru o filmare și am renunțat la filmare. Nu mă duc (n.r. la orice eveniment pentru care i se cere test COVID).”

„Da (n.r. întrebată dacă a luat o decizie radicală). Da, aștept să se termine această descreierare”, a spus Carmen Tănase.

„Orice demență și deviație din istorie, la un moment dat, s-a terminat”, a subliniat actrița.

„A fi vaccinat nu e un criteriu. Eu fac teatru pentru că am talent”

În urmă cu o lună, Carmen Tănase a mărturisit că nu are de gând să se vaccineze anti-Covid fiindcă nu consideră că au fost făcute suficiente studii care să dovedească eficiența vaccinului,

„Acest vaccin încă nu a trecut testul timpului. Nu doresc să mă expun acestui risc. Probabil prin 2023 când se va încheia acest studiu și se vor trage niște concluzii voi spune da”, a spus actrița.

Întrebată ce ar face dacă nu ar mai fi lăsată să urce pe scenă fără a fi vaccinată, Carmen Tănase a explicat: „Nu ne-a cerut nimeni să venim la teatru vaccinați. Nu cred că se va întâmpla. Eu v-am mai spus, lucrul acesta e ilegal, e în afara legii. când se vor schimba legile, atunci mai discutăm. deocamdată nu e legal și nu poate fi pus în practică.

Nu ar fi primul abuz, dar fiecare e liber să facă ce crede de cuviință. Când există o nedreptate, eu fac tot ce îmi stă în putință să o îndrept. Cât oi mai putea. În niciun caz nu trec peste principiile mele. Nu știu ce aș face în acea situație, aș apela la instanță, mă voi interesa dacă va fi cazul.

Da, poate va exista riscul să nu fiu lăsată să-mi desfășor activitatea. Anul acesta am aflat că e posibil orice. Voi vedea, nu voi trece peste deciziile mele. A fi vaccinat nu e un criteriu pentru a urca pe scenă. Eu fac teatru pentru că am talent”.

Carmen Tănase, reacţie dură despre restricții. „Dacă îi pui unui câine cârpa aia pe gură, dă cu laba până și-o dă jos. Omul nu mai are instinct”

Actrița este total împotriva restricțiilor impuse de autorități.

„Nu știu dacă mai pot să cred, eu despre mine, că mai fac parte din specia asta, așa am ajuns să cred. Nu mai îmi face niciun fel de oanoare să mai fac parte din această specie. Nu înțeleg unde este instinctul omului de autoapărare. Animalul are. Dacă îi pui unui câine în ploaie cârpă aia pe gură, el dă cu laba până și-o dă jos, pentru că el are instinct. Omul nu mai are instinct, se supune la absolut orice din prima clipă”, a spus Carmen Tănase la Antena 3.