Carmen Tănase spune de ce nu intră în politică: Nu am muncit o viaţă întreagă ca să vina unii şi să-mi facă imaginea praf

Carmen Tănase a dezvăluit, duminică seară, la emisiunea lui Denise Rifai de ce nu a intrat încă în politică. De asemenea, actriţa a făcut şi alte mărturisiri impresionante.

06 feb. 2022, 23:45
Carmen Tănase spune de ce nu intră în politică: Nu am muncit o viaţă întreagă ca să vina unii şi să-mi facă imaginea praf

Carmen Tănase spune de ce nu intră în politică. Actriţa spune că politica este un joc murdar, în care dacă intră cineva care are gânduri bune, imaginea lui este făcută praf.

Carmen Tănase spune de ce nu intră în politică

Citeşte şi Carmen Tănase a dat lovitura. Decizia care a surprins pe toată lumea: „Atenție, v-am spart! E puțin cam stupid, dar m-am ambiționat” VIDEO

„Nu am ce sa caut in aceasta politica. Este un joc murdar, in care daca intra cineva care are ganduri bune, imaginea lui este facuta praf in 2 saptamani. Nu am muncit o viata intreaga, ca sa vina unii si sa-mi faca imaginea praf. Sunt un observator si ca orice observator comentez. De 32 de ani lucrurile au mers in jos in orice domeniu, nu am cum sa particip la asta pentru ca nu pot sa fac nimic. Nu are niciun sens”, a explicat actriţa la Denise Rifai.

De asemenea, Flăcărica a vorbit şi despre perioada comunistă. Actriţa a mărturisit faptul că tatăl său a fost arestat politic pentru că şi-a respectat principiile.

„Nu mi-a fost frica niciodata in comunism. Nu sunt o nostalgica. Au fost si niste parti bune, dar nu sunt o nostalgica. Tatal meu a fost arestat politic si lucrul acesta m-a enervat atat de tare, incat nu mi-a dat voie sa-mi fie frica. Eram si foarte tanara si atunci cand esti tanar esti si inconstient. Aveam in spate suferinta tatalui meu, pentru ca si.a respectat principiile”, a mai spus actriţa.

Carmen Tănase nu a intrat din prima la teatru din cauza lui Marin Moraru: Nu aveam ce sa caut acolo

Citeşte şi Carmen Tănase s-a mutat din Bucureşti. Unde locuieşte acum actriţa: „Nu mi-a fost uşor”

Puţine persoane ştiu că Flăcărica nu a intrat din prima la teatru din cauza celebrului actor Marin Moraru.”I-ați mulțumit lui Marin Moraru pentru că v-a picat la admitere?”, a fost o altă întrebare adresată actriţei.

„Ati atins un punct sensibil. Marin Moraru nici nu stia ca eu am fost la examen si ca m-a picat, pentru ca el nici nu a ridicat capul la admitere. Eu i-am vazut doar chelia. Nu i-a atras atentia nimic, eram un copil rasfatat care a crezut ca le va rupe gura. Nu aveam ce sa caut acolo atunci. I-am povestit, s-a amuzat. Am luat de la el tot ce s-a putut. Am fost un vampir in meserie”, a mărturisit actriţa.

„De cate ori v-au decis altii viitorul?”, este o altă întrebare adresată de către Denise Rifai actriţei.

„Doar tata, o singura data, cand m-a obligat sa merg la liceul pedagogic. Nu voiam deloc. Veneam de la un liceu nebun si stiam ca liceul pedagogic e ca o scoala de maici. Nu voiam, nu ma gandeam la viitor, dar  nu am avut incotro. Am dat un examen greu si am intrat. Era un liceu cu fete linistite, cu fete de la tara, care voiau sa fie educatoate. Eu eram o fata de la oras, rebela si le-am invatat niste lucruri. Ne duceam in practica la cules de vie şi printre araci mai si fumam”, a mărturisit actriţa.