Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, nu o acceptă pe Anda Călin: „Pentru mine nu există niciodată mamă vitregă”

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, nu o acceptă pe Anda Călin. Prezentatorul, pe lângă cei doi copii pe care îi are cu actuala lui iubită, mai are o fată, pe Carmina, dintr-o fostă relaţie. Chiar dacă nu a fost alături de ea mereu, cei doi au o relaţie foarte bună acum.

07 nov. 2022, 09:45
Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, nu o acceptă pe Anda Călin: „Pentru mine nu există niciodată mamă vitregă”
Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, nu o acceptă pe Anda Călin

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, nu o acceptă pe Anda Călin. Mereu au existat divergenţe între fiica cea mare a prezentatorului şi actuala lui iubită, şi se pare că relaţia lor este de departe una bună. Acum, tânăra s-a mutat la Bucureşti, unde face liceul. Chiar dacă este aproape de tatăl ei, Carmina nu pare să viziteze familia lui Vârciu.

Citeşte şi: Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, apariţie spectaculoasă într-o rochie mulată. Cum a fost fotografiată Carmina: „Bună de măritat”

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, nu o acceptă pe Anda Călin

Recent, Carmina Vârciu a dat de înţeles că nu o acceptă şi nu o va accepta niciodată pe Anda Călin,  pentru ea nu „nu există niciodată mamă vitregă”. „Da, mama și-a mai refăcut viața. Adică nu cred că au fost suferințe. Au fost destul de maturi amândoi. Dacă nu mai funcționează, nu mai funcționează și aia e drum bun, cale bătută. Avem un copil, vorbim când îi necesar strict pentru copil și în rest suntem fiecare cu treaba lui. Eu am fost prioritară, adică n-a fost nimeni peste mine, nici măcar ea. Nu cred că a fost gelos când a intervenit cineva în viața mamei, pentru că știu că ei se respectă unul pe celălalt.

Pentru mine nu există niciodată mamă vitregă, nimeni, indiferent cine ar fi, și nu există nici tată vitreg. Sunt partenerii, bărbatul sau femeia cu care ai mei și-au refăcut viața. Înainte să mă mut, înainte de admiterea la facultate, mă stresam super tare pentru că am aplicat la mai multe facultăți și eram super stresată.

Adică voiam să văd că am confirmarea că am intrat. Și pe bază de stres am observat că am tendința de a mă îngrășa, nemâncând, că nu mănânc când sunt stresată. Nu pot să mănânc. Înainte, când era mai mică, mâncam măcar un biscuit”, a mărturisit Carmina Vârciu pentru Fanatik.