Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, părăsită de iubitul ei, Iustin Chiroiu: „Hai să trecem peste chestia asta, ce a fost, a fost”

Carmen, fiica lui Liviu Vârciu, s-a despărțit de iubitul ei, Iustin Chiroiu. Tocmai când toți fanii credeau că se vor căsători, tânăra a anunțat că s-au despărțit.

16 apr. 2024, 11:29
Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, părăsită de iubitul ei, Iustin Chiroiu: „Hai să trecem peste chestia asta, ce a fost, a fost”

Carmina Vârciu nu a dezvăluit și motivele din spatele despărțirii. Fiica lui Liviu Vârciu i-a rugat pe cei din comunitatea ei să nu mai vorbească urât despre Iustin Chiroiu.

Citește și Deea Maxer, veste neașteptată despre copil la doar un an de relație cu Robert Drilea. „Menirea femeii e să fie mamă”

Carmina Vârciu posta pe internet, vara trecută, un clip video în care Iustin Chiroiu o cerea în căsătorie. Fanii au crezut inițial că totul e real, însă ulterior au realizat că totul a fost o glumă a celor doi. Tinerii aveau o mulțime de clipuri video împreună pentru Instagram și Tik Tok.

Acum, tânăra și-a anunțat fanii că s-a despărțit de Iustin Chiroiu și i-a rugat să nu vorbească urât la adresa lui.

„Nu vreau să intru în subiectul ăsta și nici nu am vrut, doar că simt un pic că am responsabilitatea asta având în vedere că m-am trezit cu anumit comentarii și cu menționări către alți oameni și nu mi se pare ok. Vreau să vă zic că TikTok-ul acela nu a fost făcut cu nicio intenție. Pur și simplu a fost făcut la caterincă la mișto pur și simplu pentru că v-am zis că am lipsit mult și încep acum și eu din nou să vorbesc iar pe TikTok.

Am o grămadă de schițe în TikTok de drafturi cu melodii tot felul de tot felul de tot felul pentru că mă plictiseam și cele care au ieșit cât de cât bine, le-am postat ca să am puțin mai multă activitate, să postez mai des și a apărut melodia asta și am zis că fac și pe asta nu m-am gândit o secundă și vă jur cu mâna pe suflet că o secundă nu m-am gândit la ceva la ceva gândiți voi sau unii dintre voi’, a spus Carmina Vârciu pe rețelele de socializare.

Carmina Vârciu dă de înțeles că Iustin Chiroiu a părăsit-o

Carmina Vârciu a dat de înțeles că Iustin Chiroiu este cel care a părăsit-o.

„Vă rog nu mai menționați pe nimeni în comentarii. Hai să trecem peste chestia asta, ce a fost, a fost, n-are sens să deranjăm alți oameni care sunt happy (nr. fericiți) și nu vreau să ne băgăm chiar absolut deloc. Nu e treaba noastră și am simțit să fac videoul ăsta.

Am văzut și comentarii mai răutăcioase un pic, altele mai puțin răutăcioase, am șters câteva dintre ele pentru că nu vreau să rămân acolo și mă simt eu nașpa, adică mă simt eu prost, nu vreau ca pagina mea să se transforme ceva de genul și vreau să vă rog să nu mai menționăm oameni.

Să ne vedem de ale noastre. Noi suntem noi, comunitatea mea, voi și oamenii care vor să fie noi. Acum avem alte chestii în plan, nu mai ne focusăm pe ce a fost, pe ce a trecut pentru că a trecut deja. E gata, capitolul încheiat așa că vă rog din suflet să nu mai dați comentarii. Ați înțeles greșit și ați luat o foarte rău serios. V-am pupat, sper că m-am făcut înțeleasă”, a mai spus fiica lui Liviu Vârciu.

Citește și Anamaria Prodan i-a cunoscut întreaga familie lui Ronald Gavril: „Cred eu că nimic nu este întâmplător pe pământul ăsta”