Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, și-a deschis prima afacere, la 21 de ani: „Un proiect la care lucrez de mult timp, totul e handmade”

Ce afacere și-a deschis Carmina Vârciu, fiica lui Liviu Vârciu, la doar 21 de ani. Tânăra a reușit să pună pe picioare primul ei business.

01 dec. 2023, 23:07

Carmina Vârciu a pus pe picioare primul ei business, la 21 de ani. Tânăra a făcut dezvăluiri despre produsele pe care le comercializează pe rețelele sociale. Iată din ce face bani fiica lui Liviu Vârciu.

După ce ani de zile a locuit la Arad, alături de mama ei, Ami Teiceanu, acum e studentă la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității din București. Fiica lui Vârciu e încântată de facultate, dar spune că nu vrea să lucreze în presă, ci se orientează către o carieră muzicală. Carmina și-a deschis recent o afacere cu produse handmade.

Citește și: Carmina Vârciu se iubește cu un TikToker. Cine este Iustin Chiroiu și ce spune prezentatorul despre relația fiicei sale

Carmina Vârciu face lumânări handmade, cu diferite arome. Tânăra este foarte entuziasmată de noul eu proiect și a împărtășit imagini cu primele produse, ce sunt gata să fie vândute. Liviu Vârciu își susține fiica în noul proiect, care a împărtășit cu internauții inițiativa fiicei sale, pentru a o ajuta cu promovarea afacerii.

„E un proiect la care lucrez de destul mult timp. Prieteni, am postat și sunt foarte încântată și emoționată pentru că vreau să știu cât mai rapid feedbackul vostru. E un proiect la care lucrez de destul mult timp. Sper din toată inima mea să vă placă. Să știți că tot ce vedeți este handmade și tot ce o să vedeți, că asta nu-i nimic, deci abia aștept, jur. Abia aștept să dăm drumul la comenzi și sper din toată inima mea să vă placă.

Ca să nu mă mai lungesc acum, ca să pot să-mi fac treaba pe mai departe, v-aș ruga, dacă vreți să mă ajutați, vă rog să dați un follow paginii pe care vor fi postate produsele și un like la poză și, de ce nu, părerea voastră în comentarii”, a scris fiica lui Liviu Vârciu pe Instagram.

Citește și: Cum se înțelege de fapt Carmina Vârciu cu Anda Călin, actuala parteneră a tatălui său. Care este relația dintre cele două

Liviu vârciu a vorbit, recent, despre convenția făcută cu fiica lui, în privința banilor. Actorul s-a oferit să-i dubleze salariul, astfel încât Carmina să aibă destule resurse financiare în perioada anilor de studiu.

„Ea mai dă interviuri, mai vorbește, mai spune că tati n-a făcut, că tati nu a dres, dar de când o am în București lângă mine, am încercat să fiu lângă ea cât pot, foarte rar, pentru că eu sunt plecat, ea muncește.

I-am cumpărat apartament. I-am luat mașină veche, mai pierde antigel, ca toate mașinile acum, dar se descurcă. Ca să vadă cum e, să nu o sui direct într-o mașină nouă. Și i-am promis că îi dublez fluturașul de salariu. De fiecare dată când vine cu salariul la mine, eu i-l dublez”, a declarat Liviu Vârciu, potrivit playtech.ro.