Carmina Vârciu se iubește cu un TikToker. Cine este Iustin Chiroiu și ce spune prezentatorul despre relația fiicei sale

Carmina Vârciu se iubește cu un TikToker. Fiica prezentatorului și Iustin Chiroiu s-au cunoscut în luna martie, când au început să colaboreze împreună pentru a creea conținut pe TikTok. Cei doi au vorbit despre relația lor, dar și despre cum se înțelege Iustin cu Liviu Vârciu.

04 sept. 2023, 21:53
Carmina Vârciu se iubește cu un TikToker. Cine este Iustin Chiroiu și ce spune prezentatorul despre relația fiicei sale
Carmina Vârciu se iubește cu un TikToker

Carmina Vârciu se iubește cu un TikToker. Iustin a devenit cunoscut datorită videoclipurilor amuzante pe care le postează pe platformă, ulterior împrietenindu-se cu mai mulți influenceri cunoscuți. Așa a cunoscut-o și pe fiica lui Liviu Vârciu. Tânărul recunoaște că a simțit o chimie cu bruneta încă de la prima colaborare împreună.

Citește și: Cum se înțelege de fapt Carmina Vârciu cu Anda Călin, actuala parteneră a tatălui său. Care este relația dintre cele două

Carmina Vârciu se iubește cu un TikToker

Vizavi de părerea lui Liviu Vârciu despre relația fiicei sale, Carmina a mărturisit că nu a discutat încă cu el, însă nici nu vrea deocamdată.  „Acesta este un subiect pe care nu vrem să îl dezbatem deocamdată. Nu vrem să zicem nimic încă despre relație. Când va veni timpul potrivit, vom vorbi”, a spus Carmina pentru Playtech.ro.

Fiiica lui Vârciu și Iustin Chiroiu s-au afișat adesea împreună pe TikTok, acolo unde tânărul este extrem de viral. Carmina este și ea extrem de activă în mediul online, postând tot felul de filmulețe pe platformă. Cei doi au început să colaboreze împreună în luna martie, iar Iustin a simțit imediat chimia dintre ei.

Da! A fost o chimie de la început. Noi făceam clipuri din luna martie și de atunci a fost o chimie între noi, de la primul TikTok.

De când m-am apucat de TikTok, mă recunoaște lumea pe stradă. Nu pot să zic că m-am obișnuit, mă simt flatat de fiecare dată. Mi-am făcut prieteni din lumea asta. Mă cunosc cam cu toți din industrie, să zic așa. De exemplu, cu Costi Max sau cu David Ioan„, a declarat și Iustin.