Carmina și Liviu Vârciu au rupt legătura. Fiica prezentatorului rupe tăcerea: „Suntem mai distanți”

Carmina și Liviu Vârciu au rupt legătura. Cei doi au avut diferite apariții în spațiul online împreună, atât pe rețelele sociale, cât și la TV, însă se pare că situația dintre ei nu mai este la fel de roz în prezent.

07 mart. 2023, 16:43
Carmina și Liviu Vârciu au rupt legătura. Fiica prezentatorului rupe tăcerea: „Suntem mai distanți”
Carmina și Liviu Vârciu au rupt legătura

Carmina și Liviu Vârciu au rupt legătura. Tânărul spune că tatăl ei s-a depărtat destul de mult de ea în ultima vreme, iar aceasta nu știe care este motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru. Chiar dacă își dorește să se repare relația cu tatăl său, Carmina spune că nu-și pune extrem de multe speranțe în asta, întrucât a depășit vârsta respectivă.

Citește și: Ce spune Liviu Vârciu despre Anda Călin, după cinci ani de relație: „Nu mă mai înțeleg cu ea”

Nu mă feresc. Anumite chestii din viața mea voiam să le țin pentru mine, dar este greu să le țin. Eu cu tata am fost ok o perioadă, acum suntem mai distanți.

Nu știu ce gândește el, probabil că vrea să vadă că mă descurc singură din orice punct de vedere, sau nu știu. El este ocupat cu munca și cu filmările și eu sunt ocupată și nu ne vedem, sau nu facem niciun sacrificiu. Nu pot să zic că trăiesc cu speranța, pentru că nu mai am 10 ani să trăiesc cu speranța paternală, dar, cine știe, o să vedem ce o să fie.”, a declarat Carmina, la Antena Stars.

Carmina și Liviu Vârciu au rupt legătura

În urmă cu câteva zile, Carmina declara pe rețelele de socializare faptul că este singură din toate punctele de vedere și că în prezent se confruntă cu o situație extrem de dificilă și cu mai multe stări anxioase.

În timp ce făceam curat mă gândeam la esența vieții și încercam să găsesc o parte pozitivă în toată negativitatea mea, pentru că suntem oameni și eu la fel am momente și stări foarte anxioase și foarte proaste, de care vreau să știu doar eu și cu care mă zbat în fiecare zi ca să pot să le depășesc.

Având în vedere că sunt singură la București din toate punctele de vedere, încerc să mă străduiesc să fac ceva măreț cu viața mea și știu că o să reușesc la un moment dat, pentru că chiar sunt ambițioasă. Dacă îmi doresc ceva, lupt pentru acel ceva, chiar dacă e foarte greu, neimaginabil de greu.

Știu că la un moment dat, totul o să fie ok și tind să vă mulțumesc pentru mesaje. Sunt ok, trec uneori prin niște stări și niște faze foarte nașpa ale vieții mele, dar am să le depășesc cu brio”, a povestit Carmina Vârciu.