Ce spune Liviu Vârciu despre Anda Călin, după cinci ani de relație: „Nu mă mai înțeleg cu ea”

Ce spune Liviu Vârciu despre Anda Călin, după cinci ani de relație. Cei doi formează un cuplu și au împreună doi copii, o fetiță și un băiat. Prezentatorul mai are o fată, Carmina, dintr-o altă relație.

02 feb. 2023, 15:41
Ce spune Liviu Vârciu despre Anda Călin, după cinci ani de relație: „Nu mă mai înțeleg cu ea”
Ce spune Liviu Vârciu despre Anda Călin

Ce spune Liviu Vârciu despre Anda Călin. Cei doi au avut parte de o vacanță de vis în Maldive, unde au profitat din plin de soare și plajă. Înainte de a se întoarce acasă, artistul a postat pe contul de socializare un video, în care a făcut declarații neașteptate despre iubita lui.

Citește și: De ce s-au despărțit, de fapt, Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu. Cei doi au fost căsătoriți

Ce spune Liviu Vârciu despre Anda Călin

Liviu Vârciu și-a filmat iubita, supărată de vestea plecării. Acesta a menționat, în spirit de glumă, că nu se mai poate înțelege cu ea. „Ultima zi în Maldive. Doamna mea este super încântată, vrea acasă, e disperată, nu mă mai înțeleg cu ea pentru că se termină vacanța. Dar asta e! Eu sunt bucuros că e ultima zi în Maldive și a mea la fel e, nu mai poate de bucurie… O mai duc, o mai duc la Predeal, la Focșani, e o nebunie la Focșani”, a spus Liviu Vârciu, pe Instagram.Da, o nebunie”, a spus și Anda Călin.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Liviu Varciu (@liviu_varciu)

Când se afla în Maldive, prezentatorul s-a trezit cu fața umflată de la curent, acest lucru fiind foarte vizibil. Acesta le-a povestit fanilor că s-a ajuns la asta deoarece, fiind foarte cald, a pornit aerul condiționat și l-a lăsat să funcționeze toată noaptea. A doua zi a fost un coșmar pentru Liviu Vârciu.

Să vă povestesc. Azi-noapte mare căldură, mare, mare. Stăteam eu așa și am zis să dau drumul la aerul condiționat. Am luat telecomanda și am dat să se stingă în 30 de minute. M-am culcat la 12. Pe la 5 și 20 se trezește doamna, aerul mergea. M-am trezit și eu la 8… M-am umflat tot, am atâta capul. M-ați înjurat rău de tot. Ia uitaț-vă”, a spus Liviu Vârciu, pe Instagram.

Pe lângă faptul că fața acestuia s-a umflat, a început să se și învinețească, lucru care l-a speriat pe prezentator. Iubita lui nu pare să fie foarte îngrijorată și se bucură din plin de vacanță.

Dacă erați îngriorați, să fiți, că nu m-am dezumflat prea mult și am impresia că acum încep să mă umflu și mai tare. Doamna e îngriorată tare. N-are nicio treabă. Ori m-a bătut doamna, eu am simțit ceva aseară, eram și obosit, că uite, începe să se și înnegrească pe aici”, a mai spus Liviu Vârciu.