Carnagiu în Florida. Un veteran al războaielor din Irak şi Afganistan a ucis patru persoane, inclusiv un bebeluş

Un fost trăgător de elită al armatei americane a deschis focul în centrul statului Florida, omorând patru persoane, între care şi un bebeluş aflat în braţele mamei sale, au transmis duminică autorităţile.

06 sept. 2021, 09:57
Carnagiu în Florida. Un veteran al războaielor din Irak şi Afganistan a ucis patru persoane, inclusiv un bebeluş

Suspectul, identificat ca Bryan Riley, a omorât un bărbat de 40 de ani, o femeie de 33 de ani şi pe fiul de trei luni al acesteia, precum şi pe bunica bebeluşului, în vârstă de 62 de ani, într-o zonă rezidenţială din comitatul Polk, în Florida, a declarat şeriful local, Grady Judd.

În vârstă de 33 de ani, Bryan Riley, care purta o veste antiglonţ, a mai rănit o fetiţă de 11 ani, înainte de a se preda poliţiei după un schimb de focuri intens, potrivit şerifului, citat de The New York Times.

Veteran al războaielor din Irak şi Afganistan, bărbatul a declarat poliţiei că este un ‘survivalist’ (persoană antrenată să supravieţuiască) şi că a luat metamfetamină.

Citeşte şi Eşec de proporţii al FBI, cel mai mare din ultimii 30 de ani. Doi agenţi au fost ucişi în timpul unui raid, în Florida

Suspectul le-a mai spus poliţiştilor, fără a detalia, faptul că ei ştiu de ce a făcut asta, conform unei declaraţii a lui Grady Judd publicată pe reţelele de socializare.

Rănit în timpul schimbului de focuri, fostul trăgător de elită a fost transportat de urgenţă la un spital local, unde a încercat din nou să îi atace pe poliţişti şi a fost nevoie să fie sedat.

După ce a primit ajutor medical, a fost transferat într-o închisoare locală. Motivul atacului nu este clar deocamdată, potrivit şerifului comitatului. A fost deschisă o anchetă.

Citeşte şi Fost agent CIA, antivaccinist convins, a murit de Covid în timpul unui turneu anti-vaccin. Prietenii săi sunt convinşi că s-a îmbolnăvit ca parte a unui complot VIDEO


loading...