Carnagiu pe DN 6: patru morţi într-un grav accident rutier. IMAGINI şocante

Un accident grav în care au fost implicate două TIR-uri și un autoturism s-a produs luni seara pe DN6, în județul Caraș-Severin.

29 nov. 2021, 22:03

Carnagiu pe DN 6. UPDATE – Patru persoane au murit. Este vorba despre trei adulţi şi un minor.  A patra victima este un copil de 14 ani aflat în cabina unui tir alături de tatăl său șofer. Autoturismul, a fost prins între cele două tiruri care veneau din sensuri diferite. Efectiv, mașina a fost strivită, practic a fost transformată într-o masă de fiare contorsionate.

Carnagiu pe DN 6. Trei oameni au murit pe loc, după ce o mașină a fost strivită de două TIR-uri, într-un accident devastator în Cornea, Caraș-Severin. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 6, la kilometrul 402+150 m, în afara localității Cornea, județul Caraș-Severin. În accident au fost implicate două TIR-uri și un autoturism.

„La kilometrul 402+150 m, în afara localităţii Cornea, judeţul Caraş-Severin, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două TIR-uri şi un autoturism. În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane din autoturism”, se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Accident terifiant în Timişoara. Trei persoane au fost rănite şi mai multe maşini distruse. Imagini şocante VIDEO

În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane din autoturism. Circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers, au transmis polițiștii.

La fața locului intervin polițiști de la Serviciul Rutier și Poliția Stațiunii Băile Herculane pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Accident cu o maşină a Jandarmeriei pe şoseaua Fundeni din Bucureşti. Ce a făcut şoferul după ce autospeciala a ajuns în şanţ

„În urmă cu puțin timp, pe DN 6, între localitățile Cornea și Domașnea, s-a produs un grav accident rutier în care au fost implicate 2 autocamioane și un autoturism. Din primele informații, accidentul s-a soldat cu decesul a trei persoane. În acest moment, traficul rutier în zonă este blocat pe ambele sensuri de circulație. La fața locului intervin polițiști de la Serviciul Rutier și Poliția Stațiunii Băile Herculane, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis Inspectoratul de Poliție Caraș-Severin imediat după accident.