Carnagiu pe şosea. Trei oameni au murit la Olt după ce o maşină şi un TIR s-au ciocnit frontal: Printre victime, un adolescent de 16 ani

Nu mai puţin de trei persoane, între care un adolescent de 16 ani, au murit în dimineața zilei de luni, 26 iulie, într-un grav accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, între localităţile Negreni şi Optaşi din judeţul Olt.

26 iul. 2021, 09:33
Carnagiu pe şosea. Trei oameni au murit la Olt după ce o maşină şi un TIR s-au ciocnit frontal: Printre victime, un adolescent de 16 ani

Carnagiu pe şosea. Potrivit reporter24.info, tragedia a avut loc după ciocnirea frontală dintre un autoturism și un TIR. „Din primele verificări aceștia au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate 2 autovehicule, respectiv un autocamion transportor condus de un bărbat, de 48 de ani, din orașul Mioveni, județul Argeș și un autoturism în care se aflau 3 persoane, din care 2 bărbați și o femeie. Cele 2 autovehicule ar fi intrat în coliziune frontală.

Carnagiu pe şosea. Trei oameni au murit la Olt după ce o maşină şi un TIR s-au ciocnit frontal

În urma coliziunii, cele 3 persoane din autoturism au decedat.

Conducătorul autocamionului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Olt. Potrivit ISU Olt, la sosirea echipajelor de descarcerare, toate cele trei persoane aflate în autoturism, au fost găsite încarcerate, în stop cardio-respirator.

„La sosirea echipajelor, toate cele trei persoane aflate în autoturism, au fost găsite încarcerate, în stop cardio-respirator.Pompierii au acționat pentru extragerea victimelor. Cele trei persoane, un bărbat, în vârstă de 61 de ani, o femeie, în vârstă 60 de ani și un minor, de aproximativ 16 ani, toți din Timișoara, prezentau leziuni incompatibile cu viața. Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

De altfel, un accident grav s-a petrecut şi duminică dimineaţă, în Bacău, după ce o maşină cu volan pe dreapta a intrat într-un microbuz în care se aflau 15 persoane. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

Accident în Bacău. Raed Arafat, șeful DSU, a declarat duminică dimineață, după accidentul de pe DN2, că în acest moment sunt șapte persoane decedate, între care și doi minori: „În acest moment sunt 7 decedați din păcate și 5 răniți. Printre decedați sunt 2 minori și un adult din autoturismul cu care s-a ciocnit microbuzul și patru adulți din microbuz. Iar printre răniți sunt și doi minori și care sunt deja la spital și așteptăm evaluare. Au fost trimise echipe din 3 județe, plus elicopterul care a plecat de la Iași. În principal în județul Bacău au fost transportate victimele. Au fost persoane sub resuscitare, așa este. Poliția va face partea ei de investigație. Colegii de la poliție vor comunica ce s-a întâmplat acolo”, a declarat Arafat.

Citeşte şi. Accident cu opt morţi la Bacău. A fost activat planul roşu de intervenţie UPDATE