Carne de miel şi drob de miel, oferta LIDL pentru Paşte 2022. Preţuri avantajoase pentru toate buzunarele. Reţeta lui Antonio Passarelli pentru friptură de miel

Lidl a anunţat ofertele pentru Paşte 2022. Noul catalog pentru Săptămâna Mare anunţă la rafturi carne de miel. Pentru cei care nu obişnuiesc să pună pe masa de Paşte miel, Lidl oferă la vânzare curcan.

13 apr. 2022, 14:40
Carne de miel şi drob de miel, oferta LIDL pentru Paşte 2022. Preţuri avantajoase pentru toate buzunarele. Reţeta lui Antonio Passarelli pentru friptură de miel

Ofertă LIDL pentru Paşte 2022. LIDL scoate la vânzare organe de miel la preţ de 6.49 lei per 100 de grame. De asemenea, clienţii pot cumpăra sfert anterior de miel pentru 5.49 lei / 100 grame şi sfert posterior de miel cu 5.99 lei tot per 100 de grame.

Cei care vor să pregătească ciorbă de miel pentru masa de Paşte găsesc la LIDL, de luni 18 aprilie, cap de miel. Preţul este de 1.99 lei per 100 de grame.

Citeşte şi: Paşte 2022. Carnea de miel şi legumele de primăvară costă mai mult anul acesta. Veşti proaste pentru români

Oferta de Paşte 2022 a celor de la LIDL mai cuprinde şi drob de miel pentru cei care nu au timp să-l pregătească în bucătăria proprie.

Citeşte şi: Cât va costa mielul de Paşte 2022. Preţul din supermarket, dublu faţă de cel cerut de ciobani

Cei care vor să gătească acasă drobul de miel găsesc la LIDL, tot de luni, prapure de porc pentru drob.

Pentru persoanele care nu vor să mănânce miel de Paşte, LIDL oferă spre vânzare curcan întreg la preţ de 1.69 lei/ 100 grame.

 

Miel cu cartofi, reţeta lui Antonio Passarelli

Carne de miel şi drob de miel, oferta LIDL pentru Paşte 2022. Preţuri avantajoase pentru toate buzunareleIngrediente

1 kg Carne de miel
1 legătură Rozmarin (proaspat)
2 catei de usturoi
8 linguri ulei de masline extravirgin
1 ardei iute
2 bucati ansoa file
2 morcovi
Telina

Sare de mare şi piper negru (dupa gust)
250 ml vin alb
125 ml otet de vin
1 l vin rosu
100 ml otet alb
100 ml cognac
800 g cartofi albi noi

Mod de preparare

1. Se pune carnea de miel la marinat cel putin o noapte. Apoi se prajeste in 4 linguri de ulei intr-o tigaie la foc iute, impreuna cu fileurile de ansoa si ardeiul iute. Cand s-a rumenit, se adauga vinul si otetul. Dupa ce acestea se evapora, se pun mielul impreuna cu legumele taiate felii si rozmarinul intr-o tava, peste care se adauga uleiul de masline ramas, sarea, piperul, si se acopera cu folie de aluminiu.

2. Se pune tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 1 ora, se scoate din cuptor si se adauga cartofii, se acopera din nou cu folie de aluminiu si se mai pune la cuptor inca 20 minute. Atentie la cartofi, bucatile (sau cuburile) nu trebuie sa fie prea mari, astfel incat sa se poate coace in 20 minute.