Caroline Garcia, declaraţie uimitoare la adresa românilor: Sunt fierbinţi de-a dreptul

Caroline Garcia a dat o declaraţie incredibilă la adresa fanilor români prezenţi în tribunele sălii din Rouen, la finalul meciului pierdut dramatic de franţuzoaică, 7-6, 3-6, 4-6 în faţa româncei Simona Halep în a treia confruntare a duelului Franţa - România.

RomaniaTV.net
21 apr. 2019, 16:59
Caroline Garcia, declaraţie uimitoare la adresa românilor: Sunt fierbinţi de-a dreptul

Conduşi de Emil Boc, fanii tricolori au creat o atmosferă senzaţională, nu au făcut nici măcar un mic pas în spate în duelul cu francezii, au susţinut-o din răsputeri pe Simona, iar modul în care s-au comportat a fost apreciat de Caroline Garcia: „Aş fi vrut să aud mai mult ‘allez les bleus’, dar se auzeau aproape mereu încurajările românilor. Chiar dacă au pus presiune, au fost fair-play. Au făcut o atmosfera incredibilă. Fanii noştri sunt frumoşi, dar românii sunt fierbinţi de-a dreptul. Ştiţi şi voi că noi avem un public foarte bun, dar românii sunt ceva de speriat. Au cântat tot meciul „România, România” şi sunt convinsă că în teren s-a simţit energia lor”, a declarat racheta numărul 1 a Franţei, la conferinţa de presă pe care a susţinut-o imediat după înfrângerea cu Halep.

LIVE FRANTA ROMANIA 2-2 FED CUP. ACUM: Simona Halep, Monica Niculescu – Caroline Garcia, Kristina Mladenovic. „Dublul” decide FINALISTA 

Show-ul suporterilor României a continuat şi mai accentuat pe măsură ce Irina Begu s-a apropiat de obţinerea punctului care să ne ducă spre o finală istorică în cea mai importantă competiţie pe echipe din tenisul mondial. Condusă cu 1-0 la seturi, Irina a făcut o manşă a doua perfectă, a egalat la seturi, iar în pauza de dinaintea decisivului Parmentier a cerut o pauză de vestiar pentru a regândi, alături de Julien Benneteau, alte strategii. În minutele petrecute la vestiar de franţuzoaică, atmosfera a aparţinut, din nou, miilor de români care au scandat minute în şir numele Irinei Begu şi au punctat prin „România, România, ole, ole, ole”, un cântec care i-a redus la tăcere pe francezi.


loading...