Caroline Garcia, reacţie oficială după SCANDALUL RASIAL de la meciul cu Irina Begu

Caroline Garcia a reacţionat printr-un comunicat oficial publicat pe pagina personală de twitter, la mai bine de 24 de ore după ce fusese acuzată că a rostit cuvinte jignitoare la adresa Irinei Begu, în timpul meciului disputat în primul tur al turneului de la Charleson şi câştigat de româncă, scor 6-4, 2-6, 7-6.

06 apr. 2016, 16:06
Caroline Garcia, reacţie oficială după SCANDALUL RASIAL de la meciul cu Irina Begu

Caroline Garcia susţine că acuzaţiile sunt false şi nu şi-a jignit în niciun fel adversara.

CITEŞTE ŞI WTA a dat verdictul în presupusul scandal de rasism în care a fost implicat numele Irinei Begu

„Vreau să vorbesc despre ceea ce s-a spus despre mine după meciul de luni jucat cu Irina-Camelia BEGU.  Acuzaţiile sunt complet false. Am avut întotdeauna cel mai mare respect pentru adversarele mele şi, evident, nu am spus nimic din lucrurile de care am fost acuzată. Alertată de acest zvon fals, WTA a închis cazul, aşa cum a menţionat pe contul de Twitter. Vă mulţumesc, Caroline”, se arată în postarea jucătoarei din Franţa.

Caroline Garcia aminteşte în comunicatul ei şi de reacţia avută marţi seara de WTA, prin vocea CEO-ului Steve Simon.

CITEŞTE ŞI Irina Begu, prima reacţie după scandalul de RASISM de la meciul cu Caroline Garcia

„Ca răspuns la informaţiile din media pentru comportamentul necorespunzător al Carolinei Garcia. Cel mai înalt nivel de comportament profesional pe terenul de tenis e extrem de important pentru WTA şi orice mai prejos e inacceptabil. După investigaţii amănunţite, nu am găsit nicio dovadă în suportul acestor acuze. Cazul este închis”, se arată în scurtul comunicat publicat de WTA.

CITEŞTE ŞI Irina Begu, victima rasismului. Caroline Garcia a explodat la adresa româncei: Pierd la ţiganca asta de c…t!