Caroline Wozniacki, pe urmele lui Bar Refaeli: Sexy în lenjerie intimă FOTO şi VIDEO

Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki va lansa în luna septembrie propria linie vestimentară. Luna trecută, top modelul Bar Refaeli a lansat de asemenea o colecţie de lenjerie intimă, promovată printr-un spot în care joacă tenis.

RomaniaTV.net
05 iun. 2012, 06:34

Cazul Caroline Wozniacki este unul dintre rarele întâlnite în tenis în care o sportivă deţine timp de mai multă vreme supremaţia în ierarhia feminină fără a fi câştigat vreun turneu de Grand Slam. De altfel, ea se menţine şi acum în Top 10 mondial, deşi în 2012 nu a câştigat niciuna dintre competiţiile la care a participat.

Daneza are doar 21 de ani, dar stilul ei de joc nu o avantajează în obţinerea de mari victorii, astfel că, beneficiind de oarecare notorietate, ea a ales să câştige bani de pe urma numelui său, transformat în brand. Astfel, ea va lansa în luna septembrie linia vestimentară This is Me, care va fi alcătuită din colecţii de lenjerie intimă.

Recent, şi supermodelul Bar Refaeli şi-a lansat o linie de lenjerie intimă, ea alegând să joace tenis în spoturile de promovare. Vezi mai jos clipul sexy al modelului israelian.