CAROLINE WOZNIACKI, reacţie FABULOASĂ după ce a fost eliminată de SIMONA HALEP. Ce spune daneza

SIMONA HALEP a revenit spectaculos în semifinalele turneului de la Dubai, în meciul cu daneza Caroline Wozniacki, câştigând cu 2-6, 6-1, 6-1 o partidă în care a întâmpinat reale dificultăţi în primul set.

20 feb. 2015, 19:20
CAROLINE WOZNIACKI, reacţie FABULOASĂ după ce a fost eliminată de SIMONA HALEP. Ce spune daneza

CAROLINE WOZNIACKI a jucat a cincea sa finală consecutivă la Dubai, turneu pe care l-a câştigat în 2011, după o finală cu Sveltlana Kuzneţova (6-1, 6-3). Ca un blestem, de atunci ea s-a oprit de fiecare dată în penultimul act, inclusiv la ediţia 2015, când a fost eliminată de compatrioata noastră, Simona Halep.

Citeşte şi SIMONA HALEP, primele cuvinte după calificarea în finala de la Dubai

La câteva zeci de minute după ce a fost eliminată de Halep, Caroline Wozniacki a postat pe Twitter: „Mulţumesc, Dubai! Astăzi nu am avut suficientă benzină în rezervor, iar Simona Halep a jucat foarte bine! Iubesc să mă aflu aici şi abia aştept să mă întorc anul viitor!„.

Citeşte şi SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI 2-6, 6-1, 6-1. Halep s-a calificat în FINALĂ la Dubai

Victoria de vineri a fost a doua obţinută de Simona Halep în faţa lui Caroline Wozniacki, după cea din semifinalele de la New Haven, din 24 august 2013. Simona Halep va juca sâmbătă prima sa finală la Dubai împotriva jucătoarei cehe Karolina Pliskova.