SIMONA HALEP, primele cuvinte după calificarea în finala de la Dubai

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Dubai, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 2-6, 6-1, 6-1, pe daneza Caroline Wozniacki.

20 feb. 2015, 18:56
SIMONA HALEP, primele cuvinte după calificarea în finala de la Dubai

SIMONA HALEP va juca sâmbătă finala de la Dubai. „Mă simt foarte bine, a fost un meci greu pentru mine. Caro a alergat foarte mult. Cu acest public nu pot pierde. Cred că de la o zi la alta am jucat tot mai bine, mă simt relaxată, îmi place aici”, a declarat Simona Halep imediat după meciul cu Caroline Wozniacki.

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI 2-6, 6-1, 6-1. Halep s-a calificat în FINALĂ la Dubai

Ea a mai spus că trebuie să fie agresivă în finala cu jucătoarea cehă Karolina Pliskova: „Nu am mai jucat cu Pliskova, serveşte foarte bine, trebuie să stau aproape de tuşă, să fiu agresivă”.

Calificarea în finală la Dubai este recompensată cu 227.860 de dolari şi 585 de puncte WTA. În cazul unui succes înregistrat sâmbătă, în acest ultim act, Halep va reveni pe locul 3 WTA.

Adversara Simonei Halep de sâmbătă este jucătoarea cehă Karolina Pliskova, 22 de ani, locul 18 WTA, care se află în cel mai bun moment al carierei. Meciul va începe la ora 17.00.