Cartea lui Nuțu Cămătaru bate toate recordurile. Profit de 150 de mii de euro, în doar două zile. Anunțul făcut de Codin Maticiuc!

Cartea lui Nuțu Cămătaru s-a bucurat de o vânzare record. Nu mai puțin de 15 mii de exemplare au fost vândute în doar 48 de ore.

27 nov. 2021, 14:56
Cartea lui Nuțu Cămătaru bate toate recordurile. Profit de 150 de mii de euro, în doar două zile. Anunțul făcut de Codin Maticiuc!

Cartea lui Nuțu Cămătaru bate toate recordurile. O nouă tranșă de 30.000 de exemplare a intrat acum la tipărit, iar în scurt timp românii o vor putea găsi din nou la raft. Un exemplar costă nu mai puțin de 50 de lei.

Cartea lui Nuțu Cămătaru bate toate recordurile. Profit de 150 de mii de euro, în doar două zile. Anunțul făcut de Codin Maticiuc!

La cele 15.000 de exemplare vândute, cei doi au scos un profit frumușel ce ajunge la suma de 150.000 de euro. Și asta în doar două zile.

”Suntem oficial SOLD-OUT de ieri .Îmi pare rău și vreau să vă explic cum s-a întâmplat. Consumatorul de Suflete a fost un bestseller la vremea lui și a vândut 14.000 de exemplare în primul an. Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru a vândut 15.000 de exemplare în două zile. Efectiv nu am avut cum să prevăd nivelul acesta de vânzări.

Tirajul 2 a intrat la print, 30.000 de exemplare de data aceasta dar nu știu nici ăsta cât ne va ține așa că vă rog, dacă vreți sa fiți siguri că o să aveți un exemplar, dați PRECOMANDA de azi. Toate precomenzile vor fi onorate. Așa s-a întâmplat și la tirajul 1, cine a avut încredere în mine și a dat precomanda a primit cartea în câteva ore de la lansare. Las link la comentarii cu site-ul Tshirt Factory.ro.”, a spus Codin Maticiuc , pe contul personal de Facebook.

După 18 ani de puşcărie, Nuţu Cămătaru a dat autografe pe cartea pe care Codin Maticiuc a scris-o despre el: „Viaţa lui Nuţu Cămătaru. Dresor de lei şi de fraieri”.

În prima conferinţă de presă organizată de Codin Maticiuc şi Nuţu Cămătaru, cel din urmă a făcut dezvăluiri despre legăturile cu lumea politică. Despre Adrian Năstase, Adriean Videanu, Gabriel Oprea sau Liviu Dragnea.

„A cerut Dragnea protecție? Eu nu mint, nu am avut dialog cu Dragnea, a apelat altcineva pentru el. Sunt multe scursuri acolo la Rahova.”

”L-am ajutat pe Vanghelie că a ieșit primar aici în sectorul 5. N-am avut nicio legătură cu lumea politică, nu m-a ținut niciodara vreun politic în brațe.”

Lui Vanghelie, autorul cărţii i-a dedicat o pagină specială. Un epilog. La cererea lui Nuţu Cămătaru.

Citește și: Nuțu Cămătaru, dezvăluiri despre maneliști și interlopi. Cum l-a salvat pe Florin Salam: „Aruncau spoitorii cu chifle în el și mi s-a făcut milă”