Nuțu Cămătaru, dezvăluiri despre maneliști și interlopi. Cum l-a salvat pe Florin Salam: „Aruncau spoitorii cu chifle în el și mi s-a făcut milă”

Nuțu Cămătaru face mărturisiri incredibile în cartea scrisă de Codin Maticiuc. Interlopul a povestit cum l-a descoperit pe Florin Salam în timp ce cânta la o nuntă a celor din clanul Spoitorilor.

24 nov. 2021, 20:27
Nuțu Cămătaru, dezvăluiri despre maneliști și interlopi. Cum l-a salvat pe Florin Salam: „Aruncau spoitorii cu chifle în el și mi s-a făcut milă”

Nuțu Cămătaru face dezvăluiri uluitoare în cartea publicată de Codin Maticiuc, iar unul dintre episoadele din viața interlopului se referă la nimeni altul decât Florin Salam.

Cămătaru povestește cum l-a descoperit de fapt pe Florin Salam, care la vremea aceea își spunea Fermecătorul.

Nuțu Cămătaru, dezvăluire-bombă! Cine l-a înfundat pe Fane Spoitoru: „A trimis garda la Vox Maris după el!

”Am început să caut lăutari și maneliști să îi angajez. Pe Florin Salam l-am găsit la o nuntă de spoitori prin Apaca. Erau vreo 500 de țigani la nunta aia și spoitoresele erau în fuste și doar cu papuci, de lăsau în urmă un miros de picioare nespălate prin toată sala… Ți se-ntorcea stomacul pe dos”, spune Nuțu Cămătaru.

Nuțu Cămătaru a fost impresionat de talentul lui Florin Salam și l-a angajat la restaurant, pe un salariu de 5.000 de dolari pe lună.

”Cânta și Guță acolo, el era mai cunoscut pe vremea aia. Cânta unele de jale, cum le place spoitorilor. Lui Salam îi spunea Florin Fermecătoru pe atunci. Mă uitam cum aruncă spoitorii ăia cu chifle în el când cântă și mi s-a făcut milă. M-am ridicat și i-am zis să vină cu mine. Guță m-a întrebat de ce nu-l iau și pe el. Da nu era să le stric oamenilor nunta, să-i las fără muzică. L-am întrebat pe Florin al cui e și mi-a zis că al lu’ Gahoi Lăutaru.

L-am luat pe Salam și ne-am dus la el acasă. Erau zece oameni care dormeau într-o cameră. Am luat-o și pe soția lui de acolo și i-am dat un apartament. Îți spun, e șmecher și acum apartamentul ăla, cu parchet în două culori și jacuzzi.

Nuţu Cămătaru, despre rivalul său Nicu Gheară: „Bucureştiul era împărţit în două”

M-a întrebat dacă poate să-l treacă pe numele lu ta-su și l-am lăsat. L-am luat să cânte la cârciumă și i-am făcut salariu de 5.000 de dolari pe lună, de s-au ofticat ceilalți lăutari, că atât aveau și ei. Avea un junghi de mașină pentru care îi dăduse câteva mii lu Adi de la Vâlcea. Și mai era și furată. L-am sunat pe Adi să vină să-și ia mașina și să-i aducă banii și i-am zis lu’ Florin că-i iau eu mașină. Mi-a zis că vrea un Mercedes balenă cu patru faruri, că a văzut el pe undeva. I-am spus să se hotărască, că astea-s două mașini diferite. A ales patru faruri și aia i-am luat”, a povestit Nuțu Cămătaru, în cartea lui Codin Maticiuc, potrivit CanCan.ro.