Căruţ luat de vânt în timp ce mama şi tatăl erau păcănele. Imagini şocante la Bacău

Imagini şocante au fost surprinse, luni seară, în Bacău. Un căruţ în care se afla un bebeluş a fost luat de vânt, în timp ce mama intra la păcănele, acolo unde se afla şi tatăl copilului. A fost deschisă o anchetă în acest caz.

18 ian. 2022, 13:29
Căruţ luat de vânt în timp ce mama şi tatăl erau păcănele. Imagini şocante la Bacău

Căruţ luat de vânt, în timp ce mama şi tatăl  erau la păcănele. S-a întâmplat luni seară, la Bacău. Copilul a fost lăsat în frig chiar de mama acestuia, care a intrat după soţul său într-un centru de pariuri.

Căruţ luat de vânt în timp ce tatăl intră la păcănele

Pe imaginile care au apărut în spaţiul public se observă cum căruţul în care se afla un bebeluş este luat de vântul puternic.. Din fericire, a fost evitată o tragedie în ultimul moment. În filmuleţ se vede cum mama aleargă disperat pentru a prinde căruţul în care se afla copilul său, potrivit ziaruldebacău.ro.  

Citeşte şi Titi Aur, despre poliţistul care a ucis o fetiță şi a accidentat alta: Nici n-a realizat că a lovit două persoane! Era ABSENT!

Potrivit primelor informaţii, în căruţul luat de vânt s-ar fi aflat o fetiţă de doar un an şi trei luni.

Poliţiştii s-au autosesizat după apariţia imaginilor în spaţiul public şi au demarat o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, iar în funcție de rezultatul acestora, se vor lua măsurile legale ce se impun.

Citeşte şi Copil de şapte ani din Botoşani, găsit mort în casă. Era răcit, iar mama nu l-a dus la spital de frică să nu ia COVID


loading...
Partenerii noștri