Căruţă din care se vindeau pepeni, ridicată de poliţişti în Sectorul 4. Daniel Băluţă: „Nu suntem în vestul sălbatic, ci în sudul civilizat al Bucureştiului”

O căruţă din care se vindeau pepeni a fost ridicată în Sectorul 4 al Capitalei. Primarul Daniel Băluţă a declarat că în sector căruţele trase de cai din care se face comerţ neautorizat nu-şi găsesc locul. De asemenea, edilul a anunţat că în doar 24 de ore poliţiştii locali au sancţionat patru căruţaşi.

14 iul. 2021, 21:27
Căruţă din care se vindeau pepeni, ridicată de poliţişti în Sectorul 4. Daniel Băluţă: „Nu suntem în vestul sălbatic, ci în sudul civilizat al Bucureştiului”
Căruţă din care se vindeau pepeni, ridicată în Sectorul 4. Daniel Băluţă: "Nu suntem în vestul sălbatic, ci în sudul civilizat al Bucureştiului"

Căruţă din care se vindeau pepeni, ridicată de poliţişti în Sectorul 4. Daniel Băluţă a postat pe pagina de Facebook imaginile cu momentul ridicării căruţei din care se vindeau pepeni.

Căruţă din care se vindeau pepeni, ridicată de poliţişti în Sectorul 4

”Nu suntem în vestul sălbatic american de altă dată, ci suntem în sudul civilizat al Bucureştiului, oraş european. Prin urmare, căruţele trase de cai din care se face comerţ neautorizat nu-şi mai găsesc locul aici. Dacă avertismentele verbale sunt fără efect, iar amenzile oricum nu sunt plătite, soluţia a rămas una singură: confiscarea atelajului, până la achitarea amenzilor.

Cel din imaginile ataşate, acum nervos că i-a fost confiscată şi marfa, şi căruţa, a ignorat total orice avertisment, iar acum nu doar că a primit două amenzi, una în valoare de 1.000 de lei şi alta de 200 de lei, ci pentru a-şi recupera atelajul, trebuie să mai achite o taxă de 357 de lei. Vă reamintesc totodată că pentru un comerţ civilizat cu pepeni, am pus la dispoziţia producătorilor piaţa volanţă de lângă Piaţa Sudului”, a scris Daniel Băluţă pe pagina de Facebook.

Citeşte şi Daniel Băluţa a câştigat în primă instanţă împotriva lui Tolontan, în dosarul de ŞANTAJ! Tabloidul Libertatea, obligat să şteargă articolele „defăimătoare” de pe site!

Klaus Iohannis îl laudă pe primarul PSD Daniel Băluţă pentru noua secţie UPU a Spitalului Bagdasar-Arseni şi mulţumeşte personalului medical pentru munca depusă în acest an pandemic

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat în luna mai Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Bagdasar-Arseni. Şeful statului a fost aşteptat la spital de secretarul de stat în MAI Raed Arafat, de primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, şi de mai multe cadre medicale din cadrul spitalului.

Vizita a avut loc cu ocazia Zilei Internaţionale a Medicinei de Urgenţă.

„Doamnelor si domnilor, va admir pentru daruirea, pentru abnegaţia cu care va faceti profesia. Salvati vieti in fiecare zi, daţi speranţă oamenilor bolnavi si pentru asta meritati nu doar felicitari, ci si multumiri. Astazi am venit la o unitate UPU nou-nouţă care se va deschide zilele următoare. Este o unitate model, o unitate modernă, o unitate care a apărut aici dintre colaborare foarte bună între Primăria Sectorului 4 si Ministerul Sănătaţii. Iată că dacă lurează împreună autoritatea locală cu cea centrală se pot realiza astfel de proiecte. Primăria de sector s-a ocupat de clădirea propriu-zisă, iar Ministerul Sănătăţii a folosit fonduri europene pentru dotare. Este o dotare ultra modernă. Este un exemplu de cum ne dorim să arate spitalele din România. Vă felicit pe toţi cei care aţi contribuit la realizarea acestei Unităţi de Primiri Urgenţe”, a spus preşedintele Klaus Iohannis, după vizita la UPU la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Şeful statului le-a mulţumit medicilor de la Urgenţe pentru eforturile din ultimul an.

„A fost un an infernal pentru personalul din medicina urgenţă, un an pandemic în care lucruruile s-au complicat peste măsură. Aţi lucrat pana la epuizare, ati salvat vieti, ati contribuit semnificativ la buna gestionare a situaţiilor complicate în această pandemie. Sunteţi eroii nostri si românii trebuie sa inteleagă ca nnici nu se pot aduce suficiente multumiri pentru tot efordul depus de personalul UPU şi de tot personalul medical.”, a mai spus Klaus Iohannis.

Citeşte şi USR-PLUS vrea să ia Primăriei Sector 4 dreptul administrării bulevardelor. Daniel Băluță: „Investițiile publice ar putea fi stopate”