Casa Albă a făcut anunţul. Vaccinul împotriva COVID-19 va fi gata până la finalul lunii octombrie

Şeful Cabinetului Casei Albe, Mark Meadows, dublează şansele ca un vaccin să existe până la finalul lui octombrie. El a anunţat că există trei studii clinice, realizate cu ajutorul mai multor producători.

RomaniaTV.net
08 sept. 2020, 19:25
Casa Albă a făcut anunţul. Vaccinul împotriva COVID-19 va fi gata până la finalul lunii octombrie

 Mai marii Statelor sunt optimişti că vor putea livra vaccinul de success către un număr mare de oameni. Trump a investit miliarde de dolari în vaccinul contra COVID-19 şi are în plan să ajungă la 300 de milioane de doze până în ianuarie.

Kamala Harris, aliata lui Joe Biden, pentru funcţia de vicepreşedinte, spune că nu îl crede pe Donald Trump că poate face rost de vaccin. Biden susţine că ar lua vaccinul, dar vrea să vadă ce au de spus specialiştii. „E sezon politic şi ar critica orice îl implică pe preşedinte”, le-a dat Meadows replica.

Citeşte şi Atac violent al fiului lui Donald Trump. Acuză China de răspândirea coronavirusului şi îl numeşte Beijing Biden pe rivalul tatălui său

Donald Trump îl mitraliază pe Joe Biden: „E calul troian al socialismului”

Donald Trump a acceptat, în mod formal, nominalizarea Convenției Republicanilor pentru președinția SUA, în perspectiva alegerilor din 3 noiembrie, într-un discurs susținut la Casa Albă, motiv să atragă noi critici privind utilizarea infrastructurii guvernamentale pentru evenimente de partid.

El l-a atacat dur pe contracandidatul democrat Joe Biden, despre care a spus că ar fi ”calul troian al Socialismului”. „Dragii mei americani, în seara aceasta, cu inima plină de recunoștință și nesfârșit optimism, accept cu mândrie nominalizarea pentru președinția SUA„, a spus Trump.

El a reluat ideea potrivit căreia acestea ar fi cele mai importante alegeri din istoria țării, o alegere între două partide, cu două viziuni complet diferite, între „visul american” pe care el ar urma să-l salveze și un „program socialist de distrugere a destinului” măreț al Americii.

Biden este calul troian al socialismului„, a spus Trump, potrivit BBC News. „Dacă Joe Biden nu are puterea să înfrunte marxiști ca Bernie Sanders și radicalii săi, atunci cum va putea să vă apere pe voi?„, a mai spus Trump. În același timp, el a susținut că, dacă Biden ar fi fost președintele SUA, numărul victimelor pandemiei de coronavirus ar fi fost mult mai mare. Trump a insistat că democratul ar fi „marioneta Chinei”.

China ar fi stăpână pe țara noastră, dacă Biden ar fi ales. Spre deosebire de el, voi cere socoteală Chinei pentru tragedia pe care a declanșat-o„, a mai spus liderul de la Casa Albă.